Jasper Kinesiologi Tape - 5m x 5cm

1
(4) Se anmeldelser
Se alle produkter fra Jasper
Varenummer: 12403

Jasper Kinesiologi Tape - 5m x 5cm

Kinesiologitape er en super elastisk sportstape, der heler og forebygger sportskader. Kinesiologitape bliver hyppigt anvendt blandt fysioterapeuter og på hospitaler til genoptræning og som supplement i behandlingen af smertetilstande i led, sener og muskulatur.

Kinesiologitape adskiller sig fra konventionelt sportstape, eftersom det består af elastiske fibre i forhold til sportstape, der er typisk består af uelastisk vævet tape. Den hvide, almindelige uelastiske sportstape bliver typisk brugt i forbindelse med forstuvninger af led som beskyttelse mod yderligere forstuvninger, hvor det elastiske Kinesiologitape har flere forskellige virkningsområder – både med forbedring af blodgennemstrømningen, dæmpning af muskelspændinger, aktivering og aflastning af muskler samt understøttelse af sener og led.

Tapen kan fås i forskellige farver og varianter.
De forskellige farver er dog kun af æstetiske grunde og siger derfor ikke noget om, hvordan tapen reagere, eller hvor elastisk den er.

For at få den optimale effekt af kinesiologitape, så anbefaler man, at tapen udskiftet hver 3. dag. Dog kan tapen sidde på kroppen i helt op til en uge.

Jasper Kinesiologitape findes i følgende farvevarianter
Sort
Blå
Beige
Pink

Produktets ingrediensliste, næringsindhold og emballage kan blive ændret over tid. Vi opdaterer løbende hjemmesiden, men tjek altid emballagen på det købte produkt.

(4) Se anmeldelser
Se alle produkter fra Jasper
Varenummer: 12403

Andre kunder har også købt

Alternative produkter

Anmeldelser

Fri fragt over 349 kr.

Til DAO PakkeShop & med DAO Hjemmelevering

14 dages fortrydelse

14 dages fortrydelsesret fra den dag du modtager varen. (Gælder ikke håndkøbslægemidler)

Medlemsbonus

Du opsparer bonus hver gang du handler i shoppen.

Kundeservice

Kontakt os på tlf. +45 7199 9817 eller pr. e-mail info@med24.dk.

Gør som 300.000 andre!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få adgang til eksklusive rabatkoder, kampagner, produktnyheder og eksperttips til en sund livsstil.