Sportstape for ekstra støtte

En stor mængde sportsudøvere anvender sportstape i forbindelse med skader, fibersprængninger, forstrækninger, forstuvninger med mere. Det er dog ikke kun sportsudøvere, som anvender sportstape. Det er også til dig, som går med småskader fra arbejde eller lignende, og som ønsker ekstra støtte i genoptræningen. Sportstape kan både bruges til at komme tilbage efter en skade, men også til at forbygge nye skader. Det kan anvendes til alle kropsdele lige fra knæ, håndled og albuer til ryg. Læs mere om sportstape her!

26 Produkt(er)
Hos Med24 tilbyder vi blandt andet almindeligt sportstape, men også kinesiologtape. Den velkendte, hvide, uelastiske sportstape bliver typisk anvendt i forbindelse med forstuvninger af led og som forebyggelse af nye skader. Kinesiologtape anvendes typisk til forebyggelse af nye sportsskader, såsom forstrækninger eller vred. Denne tape er elastisk, så man ikke mister sin bevægelighed.  

Fri fragt over 349 kr.

Til DAO PakkeShop & med DAO Hjemmelevering

14 dages fortrydelse

14 dages fortrydelsesret fra den dag du modtager varen. (Gælder ikke håndkøbslægemidler)

Medlemsbonus

Du opsparer bonus hver gang du handler i shoppen.

Kundeservice

Kontakt os på tlf. +45 7199 9817 eller pr. e-mail info@med24.dk.

Gør som 300.000 andre!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få adgang til eksklusive rabatkoder, kampagner, produktnyheder og eksperttips til en sund livsstil.