Intimate Earth - Embrace opstrammende serum 30 ml

1
Se alle produkter fra Intimate Earth
Varenummer: 38383

Intimate Earth Embrace optrammende serum til vagina lader dig og din partner mærke hinanden mere intenst

Særligt efter fødsel er det ikke unormalt, at opleve, skeden føles anderledes end før. Måske mærker du og din partner ikke den samme friktion, som I er vant til?

Embrace opstrammende pleasure-serum fra Intimate Earth består af en række økologiske ingredienser, som tilsammen opstrammer vævet i skeden for en periode, så du og din partner mærker hinanden endnu bedre under samleje. Blandt ingredienserne i Embrace er paprika, solsikkeolie og mandelolie. Derudover indeholder serummet ekstrakt fra aloe vera, som har gennemfugtende og helende egenskaber. Ulig mange andre opstrammende serummer og gels på markedet indeholder Embrace ikke aluminium, da stoffet dehydrerer vævet i skeden.

Anvendelse

Påfør en smule serum indvendigt i skeden og lad det virke i 30-60 minutter for maksimal effekt. Når du føler en varmende fornemmelse, er det tegn på, at serummet er begyndt at virke. Påfør mere efter behov.
Embrace er både latex- og kondomvenligt.


Indhold: 30 ml.

Ingredienser:
Water, Propanediol, (*Lycium Barbarum (Goji) Fruit, *Cymbopogon Schoenanthus, *Aloe Barbadensis Leaf), *PEG-16 Macadamia Glycerides, *Menthyl Lactate, *Potassium Sorbate, *Polysorbate 20, *Triethanolamine, Sodium Benzoate, *Capsicium.

* = fra økologisk jordbrug.

Indgår i kategorierne
  1. Samliv
  2. Lyststimulerende
Diskret levering

Andre kunder har også købt

Alternative produkter

Anmeldelser

Fri fragt over 299 kr.

Til DAO PakkeShop & med DAO Hjemmelevering

14 dages fortrydelse

14 dages fortrydelsesret fra den dag du modtager varen.

Medlemsbonus

Du opsparer bonus hver gang du handler i shoppen.

Kundeservice

Kontakt os på tlf. +45 7199 9817 eller pr. e-mail info@med24.dk.

Få tilsendt rabatkoder & nyheder!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få adgang til eksklusive rabatkoder, kampagner, produktnyheder og eksperttips til en sund livsstil.