Lyststimulerende

Hos Med24.dk kan du finde lyststimulerende både til kvinder og mænd blandt kvalitetsbrands som Durex, RFSU og Joan Ørting. I sortimentet er blandt andet servietter til udholdenhed, orgasme gel såvel som kosttilskud, der er henvendt sexlyst. Læs mere om lyststimulerende

22 Produkt(er)

Lyststimulerende midler til mænd og kvinder

Lyststimulerende midler er alle udviklet med henblik på at øge dig og din partners sexlyst, energi og nydelse. Du kan både finde olier med sensuelle dufte, produkter som øger blodcirkulationen og geler, der fungerer som stimulerende glidecreme.

Husk, at være opmærksom på om produktet er latex- eller kondomvenligt, såfremt i anvender kondom eller lignende som prævention.  

Orgasme creme, serum og gel

I den lyststimulerende kategori finder du flere produkter, som er udviklet for at forhøje kvindens chance for at opnå orgasme under intim berøring eller samleje. Her virker de fleste geler ved at stimulere klitoris med en række naturlige ingredienser, som er i stand til at øge følsomheden, blodgennemstrømningen og ophidselsen med en let snurren eller skiftende varm og kølig fornemmelse på klitoris.

Du kan både finde creme, serum og gel til bedre og mere intense orgasmer. For de fleste kvinder virker denne form for lyststimulerende meget effektivt. Det kan dog for enkelte føles ubehageligt at opleve mere følsomhed omkring de intime områder. Det er altid muligt at vaske denne form for lyststimulerende af med varmt vand, hvis dette skulle blive tilfældet.

Du kan med fordel kaste blikket over nedenstående kosttilskud, såfremt en øget sexlyst er formålet, og den stimulerende creme ikke er dit ønskede område. 

Populære valg til kvinder
Durex Intense Orgasmic Gel. Denne gel er udviklet til at forhøje chancen for orgasme hos kvinder ved hjælp af intens stimulering af klitoris. Hele 80% af kvinder, som anvendte gelen i en test, opnåede en orgasme!

RFSU Sense Me Oh Yes! Denne stimulerende creme er til for at øge nydelsen, sexlysten og følsomheden hos kvinden ved påføring på klitoris.

Intimate Earth
Fra Intimate Earth kan du finde flere spændende lyststimulerende serummer - både de intense såvel som de milde. Det eksklusive brand tilbyder herunder: 

  • Opstrammende serum til vagina, som lader dig og din partner mærke hinanden mere intenst.
  • Serum til analsex, som medvirker i afslappethed og mindre ubehagelighed ved analsex.
  • Intens klitorisstimulerende serum.
  • Mild klitorisstimulerende serum.
  • Serum til stimulering af G-punktet i vagina.

Produkter til bedre udholdenhed

For nogle mænd kan en tidlig sædafgang samt besværlighed, i forbindelse med at opretholde en kraftfuld erektion, volde problemer for begge parter under samleje. Her er det for de fleste en stor succes at anvende produkter, der medvirker i en længerevarende erektion og samtidig modvirker tidlig udløsning.

I sortimentet kan du finde:
Blivved.dk servietten til mænd, som er Danmarks mest solgte produkt mod tidlig sædafgang og slap erektion. Servietten er 100% ufarlig. Det er blot naturlige urter og ekstrakter, som bidrager til den ekstra udholdenhed.

Flere benytter sig også af en penisring. Ønsker du at forlænge fornøjelsen for mand og kvinde er dette et af de meget populære valg. En penisring er i stand til at bremse blodtilførslen til penis og derpå give en længere/fyldigere erektion samt afholde dig mod den tidlige sædafgang. Du kan finde vores sortiment af penisringe her. 

Tabletter og kapsler

Blandt kosttilskud er det ligeledes muligt at finde daglige tilskud, som bidrager til sexlysten og energiniveauet.

I sortimentet findes:
Masculine, Sprunk Jansen. Disse tabletter bidrager til at øge kvindens lyst, energi, fugtighed og blodtilførsel til kønsorganerne med deres indhold af dyvelsdræk og kapers. De findes også til mænd - denne variant er kaldet Masculine og er til for at booste mænds lystfølelse og energiniveau.

L-Argiplex Mand fra Medica Nord, som er kapsler, der med sin fine balance og sammensætning af arginin, nøje udvalgte vitaminer og mineraler bidrager til at regulere hormonaktiviteten hos mænd samt mindskelse af træthed.

RFSU Lyst og Energi – kvinde, som er et kosttilskud bestående af tabletter, der bidrager til at fremme kvindens energi og normale slimhinder ved hjælp af specifikke aminosyrer, vitaminer og mineraler.

RFSU Lyst og Energi – Mand. Disse tabletter bidrager til mandens energi og normale testosteronniveau. Kosttilskuddet indeholder bestemte aminosyrer, vitaminer og mineraler, som kan bidrage til den maskuline lystfølelse.   

Køb lyststimulerende hos Med24.dk - Vi har en diskret forsendelse!

Hos Med24.dk er du altid sikret en 100 % diskret forsendelse. Vi har fuld forståelse for, at ikke alle bør vide, hvad du har bestilt, derfor sørger vi altid for en diskret forsendelse. Afsendernavnet vil altid være Med24.dk, og ingen tydeliggørelse af indholdet i pakken vil forekomme.

Fri fragt over 299 kr.

Til DAO PakkeShop & med DAO Hjemmelevering

14 dages fortrydelse

14 dages fortrydelsesret fra den dag du modtager varen. (Gælder ikke håndkøbslægemidler)

Medlemsbonus

Du opsparer bonus hver gang du handler i shoppen.

Kundeservice

Kontakt os på tlf. +45 7199 9817 eller pr. e-mail info@med24.dk.

Gør som 300.000 andre!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få adgang til eksklusive rabatkoder, kampagner, produktnyheder og eksperttips til en sund livsstil.