Lysterapi

Hvorfor bruger man lysterapilampe, og hvordan virker lysterapi?

En stadig stigende del af befolkningen frygter efteråret og vinteren, hvor mørket sætter ind. Det er den tid på året, hvor det manglende sollys årligt medfører en vinterdepression hos mange. Dette kendetegnes ved øget træthed, mangel på energi og øget appetit og søvnbehov. Heldigvis kan man gøre noget for at vende processen. Sørg for at komme ud i det fri mens der er dagslys, og er der ikke dagslys i tilstrækkelige mængder, så har en lysterapi lampen en effektiv effekt.

Her er et par tips, som sikrer et godt forløb:  Sørg for at lampen har min. 10.000 LUX.  Sid i en afstand indenfor ca. 20 cm. Bør bruges mellem kl. 6 og kl. 20. Gerne ca. ½ - 2 timer pr. dag. Effekten er størst, hvis man bruger den om morgenen i mindst 20 min. Kig ind i lyset med jævne mellemrum. Hvis du lukker øjnene eller bruger solbriller har det ikke effekt. Du må gerne sidde og læse og skrive under behandlingen. Virkningen er den samme. 

Lysterapi lamperne fra Beurer er medicinsk godkendt, og anbefales af læger og psykologer grundet den gode og effektive effekt.

Fri fragt over 200 kr.

Til DAO PakkeShop & med DAO Hjemmelevering

14 dages fortrydelse

14 dages fortrydelsesret fra den dag du modtager varen.

Medlemsbonus

Du opsparer bonus hver gang du handler i shoppen.

Kundeservice

Kontakt os på tlf. +45 7199 9817 eller pr. e-mail info@med24.dk.

Få tilsendt rabatkoder & nyheder!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få adgang til eksklusive rabatkoder, kampagner, produktnyheder og eksperttips til en sund livsstil.
Kontakt kundeservice
Brug for hjælp?