Urtegaarden Origanumolie - 10 ml

Urtegaarden Origanumolie - 10 ml
Se alle produkter fra Urtegaarden
Varenummer: 18093

Urtegaarden Oreganoolie kan bl.a. bruges til parfume, massage, aromaterapi og kosmetik, hvor den virker antiseptisk.

Æterisk betyder flygtig og let fordampelig, dermed adskiller æteriske olier sig fra for eksempel mandel- og olivenolie, der ikke fordamper.
Æteriske olier findes i mange lægeplanter, i frugtskaller og i visse blomster. Olierne udvindes fortrinsvis ved vanddampdestillation af de friskhøstede planter. De æteriske olier er koncentrater, der anvendes dråbevis eller fortyndet. Æteriske olier anvendes alt efter deres art bl.a. som smagsstof i slik, duftgiver til kosmetik eller i aromaterapi.

Urtegaardens origaniumolie er fremstillet ved vanddampdestillering af blad fra oreganoplanten (Origanum Vulgare). Den har en stærk, urteagtig duft.

Anvendelse:
Æterisk olie fra oregano har et højt indhold af antiseptiske stoffer, hvilket gør den velegnet i fod- og negleprodukter samt i produkter til uren hud eller anden form for problemhud. Oreganoolie virker sammentrækkende og er rig på antioxidanter, der modvirker frie radikalers skader på huden
Velegnet til alle hudtyper.

Oreganoolie kan med fordel også bruges til aromaterapi, hvor den virker varmende og stimulerer cirkulationen, og er derfor velegnet til massage, især af ømme muskler.

Vejledende dosering:
Max 1% (svarer til ca. 20 dråber pr. 100 ml kosmetikprodukt). Må aldrig anvendes ufortyndet. Kun til udvortes brug.
Til massage anbefales det at anvende mellem 1-5%.

Bemærk venligst, at der er vist faremærker på denne æteriske olie, da den er ufortyndet. Så snart den fortyndes efter vejledning, ophører disse. 


Indhold: 10 ml

Ingredienser:

Origanum Vulgare Oil

Allergener:

Linalool, Limonen

Produktets ingrediensliste, næringsindhold og emballage kan blive ændret over tid. Vi opdaterer løbende hjemmesiden, men tjek altid emballagen på det købte produkt.

Andre kunder har også købt

Alternative produkter

Anmeldelser

Fri fragt over 200 kr.

Til DAO PakkeShop & med DAO Hjemmelevering

14 dages fortrydelse

14 dages fortrydelsesret fra den dag du modtager varen.

Medlemsbonus

Du opsparer bonus hver gang du handler i shoppen.

Kundeservice

Kontakt os på tlf. +45 7199 9817 eller pr. e-mail info@med24.dk.

Få tilsendt rabatkoder & nyheder!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få adgang til eksklusive rabatkoder, kampagner, produktnyheder og eksperttips til en sund livsstil.
Kontakt kundeservice
Brug for hjælp?