Ekulf Twice Adult Tandbørste - 4 stk

1
Se alle produkter fra Ekulf
Varenummer: 28261

Børstehovedet på Ekulf Twice-tandbørsterne er mindre end på en almindelig tandbørste, hvilket gør det let at børste på alle sider af tanden.

Ekulf Twice Adult er en tandbørste velegnet til alle over 12 år. Tandbørsten er tilpasset til størrelsen af tanden, alderen og mund.
Den kompakte børste er afrundet i toppen og har bløde børster, som gør børstning af tænder og tandkød så skånsomt som muligt. Børstehovedet er betydeligt mindre end på en normal tandbørste, hvilket gør det nemmere at børste på alle tandens overflader. Takket være det lange ergonomiske og buede håndtag og buede, lægger børsten fast i din hånd. Håndtaget er fremstillet af polypropylen og børstehårene består af fibre af mere miljøvenligt polyamid.


Indhold: 4 stk.

Produktets ingrediensliste, næringsindhold og emballage kan blive ændret over tid. Vi opdaterer løbende hjemmesiden, men tjek altid emballagen på det købte produkt.

Se alle produkter fra Ekulf
Varenummer: 28261

Andre kunder har også købt

Alternative produkter

Anmeldelser

Fri fragt over 349 kr.

Til DAO PakkeShop & med DAO Hjemmelevering

30 dages fortrydelse

30 dages fortrydelsesret fra den dag du modtager varen. (Gælder ikke håndkøbslægemidler)

Medlemsbonus

Du opsparer bonus hver gang du handler i shoppen.

Kundeservice

Kontakt os på tlf. +45 7199 9817 eller pr. e-mail info@med24.dk.

Gør som 300.000 andre!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få adgang til eksklusive rabatkoder, kampagner, produktnyheder og eksperttips til en sund livsstil.