Curaprox ultra soft, 5460 - 1 stk.

1
(1) Se anmeldelser
Se alle produkter fra Curaprox
Varenummer: 27200

Ultra blød tandbørste fra Curaprox

På tandbørsten fra Curaprox sidder et kompakt hoved, hvorpå børstens hår er ultra bløde. Tandbørsten er sensitiv og skånsom mod tandkødet, samt sørger den for ved børstning at fjerne plak på tænderne, dette uanset børste teknik. Dine tænder vil efter børstning være usædvanligt rene og meget glatte. Tandbørstens kompakte hoved med meget fine børste hår, sørger for at alle overflader i munden bliver rene, selv de bagerste tænder.

Mange foretrækker en hård tandbørste, men oftest er børstens hår for stive og derfor kan den ikke rengøre alle overfalder i munden. Samtidigt er den hårde tandbørste heller ikke god for tandkødet, da hårene ofte beskadiger det. På en almindelig tandbørste sidder der mellem 600-1000 hår, men på tandbørster fra Curaprox angiver navnet antallet af hår i børsten. I denne tandbørste sidder der altså 5460 hår.

Der findes tre typer bløde tandbørster fra Curaprox. Curaprox 1560 er en blød tandbørste, Curaprox 3960 er meget blød og Curaprox 5460 er ultra blød.

OBS! Farven på tandbørsten vil variere og derfor kan det ikke garanteres, at farven på den leverede tandbørste er ens med farven på billedet.

Produktets ingrediensliste, næringsindhold og emballage kan blive ændret over tid. Vi opdaterer løbende hjemmesiden, men tjek altid emballagen på det købte produkt.

(1) Se anmeldelser
Se alle produkter fra Curaprox
Varenummer: 27200

Andre kunder har også købt

Alternative produkter

Anmeldelser

Fri fragt over 299 kr.

Til DAO PakkeShop & med DAO Hjemmelevering

14 dages fortrydelse

14 dages fortrydelsesret fra den dag du modtager varen. (Gælder ikke håndkøbslægemidler)

Medlemsbonus

Du opsparer bonus hver gang du handler i shoppen.

Kundeservice

Kontakt os på tlf. +45 7199 9817 eller pr. e-mail info@med24.dk.

Gør som 300.000 andre!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få adgang til eksklusive rabatkoder, kampagner, produktnyheder og eksperttips til en sund livsstil.