Curaprox CD 060 Ortho Ultra Soft tandbørste - 1 stk.

1
Se alle produkter fra Curaprox
Varenummer: 44264

Curaprox Ortho Tandbørste med ultrabløde børstehår renser skånsomt tænderne

En ultrablød tandbørste egner sig specielt godt til personer med fast bøjle eller lignende. Tandbørsten har en speciel rille på midten, der gør det muligt at børste grundigt mellem bøjle, tænder og tandkød. 

Curaprox Ortho Ultra Soft tandbørsten har et kompakt og afrundet børstehoved, som uden problem når alle overflader i munden. Børstehovedet består af tusindvis af bløde børstehår, som er lavet af ultra-fine (0,1 mm) CUREN fibre uden nylon. Børstehårene fjerner effektivt plak og renser forsigtigt tandkødsranden, uden at forårsage børsteskader. For at opnå den korrekte børstevinkel har tandbørsten et ottekantet greb.

OBS.

Tandbørstens farve kan variere og derfor kan vi ikke garantere at den leverede tandbørste svarer til farven på billedet.

Produktets ingrediensliste, næringsindhold og emballage kan blive ændret over tid. Vi opdaterer løbende hjemmesiden, men tjek altid emballagen på det købte produkt.

Se alle produkter fra Curaprox
Varenummer: 44264

Andre kunder har også købt

Alternative produkter

Anmeldelser

Fri fragt over 299 kr.

Til DAO PakkeShop & med DAO Hjemmelevering

14 dages fortrydelse

14 dages fortrydelsesret fra den dag du modtager varen.

Medlemsbonus

Du opsparer bonus hver gang du handler i shoppen.

Kundeservice

Kontakt os på tlf. +45 7199 9817 eller pr. e-mail info@med24.dk.

Få tilsendt rabatkoder & nyheder!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få adgang til eksklusive rabatkoder, kampagner, produktnyheder og eksperttips til en sund livsstil.