Corega Tabs 3 minutes - 66 stk.

1
Se alle produkter fra Corega
Varenummer: 3789

Effektiv rensning af din tandprotese på 3 minutter med Corega Tabs

Det er enormt vigtigt at holde en god mundhygiejne, når du bruger tandproteser. Corega Tabs 3 minutes er en rensetablet, der effektivt fjerner madpartikler, misfarvninger og plak fra protesen, så den holdes ren hver dag. 

Coregas Tabs giver en grundig rensning samt desinficering af dine tandproteser og indeholder skånsomme ingredienser, der ikke slider på selve protesen. Enzymer fjerner eventuel plak, så du undgår dårlig ånde - fordelagtigt både for dig selv, og for andre! 

Tabletterne er super lette at anvende og er optimale til daglig brug. Du kan også købe en variant med blot 36 tabs lige her.

Sådan bruges de

Start med forsigtigt at børste protesen med en børste. Herefter tages et glas med varmt vand, hvori Corega tabsen opløses. Put herefter protesen i, og lad den ligge i de 3 minutter angivet på pakken. Tag protesen op efter 3 minutter og husk at skylle den grundigt med rent vand, inden du igen sætter den fast i munden. 

OBS: 
- Undgå direkte kontakt af tabs med mund/øjne. Ved kontakt med øjne, skal øjet skylles grundigt. 
- Opbevares utilgængeligt for børn 

Indhold: 66 stk. 

Ingredienser

Sodium Bicarbonate, Citric Acid, Potassium Caroate, Sodium Carbonate, Sodium Carbonate Peroxide, Taed, Sodium Benzoate, PEG-180, Sodium Lauryl Sulfoacetate, PVP/VA Copolymer, Aroma, CI 42090, CI 73015, CI 19140

Produktets ingrediensliste, næringsindhold og emballage kan blive ændret over tid. Vi opdaterer løbende hjemmesiden, men tjek altid emballagen på det købte produkt.

Se alle produkter fra Corega
Varenummer: 3789

Andre kunder har også købt

Alternative produkter

Anmeldelser

Fri fragt over 349 kr.

Til DAO PakkeShop & med DAO Hjemmelevering

14 dages fortrydelse

14 dages fortrydelsesret fra den dag du modtager varen. (Gælder ikke håndkøbslægemidler)

Medlemsbonus

Du opsparer bonus hver gang du handler i shoppen.

Kundeservice

Kontakt os på tlf. +45 7199 9817 eller pr. e-mail info@med24.dk.

Gør som 300.000 andre!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få adgang til eksklusive rabatkoder, kampagner, produktnyheder og eksperttips til en sund livsstil.