Corega proteseprodukter

Corega er en af de førende producenter af produkter til tandproteser, som hjælper til både fastholdelse og vedligeholdelse af din tandprotese – uanset om du har haft tandprotese i mange år eller stadig er ved at vænne dig til din nye protese. 

Corega fastholdelsescreme og -pulver | Rensetabletter 

4 Produkt(er)

Corega – en del af GSK Health Partner

Hos Corega og resten af GSK Health Partner har man gennem mere end 40 år arbejdet målrettet med at kunne tilbyde de bedste og mest effektive løsninger til folk med mund- og tandproblemer, hvor serien af Corega-produkter er særligt udviklet til tandproteser. Med en innovativ tilgang, der tager udgangspunkt i den nyeste forskning, arbejdes der hos GSK Health Partner for at skabe unikke løsninger, der kan hjælpe folk til en forbedret livskvalitet og bedre liv.  

Der kan følge forskellige problemer og nye behov med en tandprotese, og for at gøre den daglige brug og pleje af protesen så behagelig og effektiv som muligt, tilbyder Corega både fastholdelsescreme, fastholdelsespulver og smarte rensetabletter, så du let kan holde din protese fast i munden samt rengøre den hurtigt men effektivt mellem hvert brug. 


Corega fastholdelsescreme og -pulver

Det kan være svært at få din protese til at sidde behageligt og ordentligt fast hele dagen, og til det kan et fastholdelsesmiddel som pulver eller creme være en god hjælp. Derudover er tandproteser ofte hårde overfor tandkød og gummer, hvorfor det altid er godt med lidt ekstra pleje gennem de nærende ingredienser i fastholdelsesmidlerne.  

Fra Corega kan du vælge mellem tre forskellige produkter til fastholdelse af din tandprotese, som gør det mere behageligt at have protesen i munden - særligt hvis du har ømme gummer eller tandkød. De tre produkter har alle gode egenskaber og fordele som: 

  • Stærk klæbeevne
  • Langvarigt hold
  • Let dosering og anvendelse
  • Indeholder ikke zink

Corega Ultra Creme

Den mest populære fastholdelsescreme er Corega Ultra Creme, som er en ekstra stærk fastholdelsescreme, der derfor holder din protese grundigt på plads hele dagen. Du påfører blot cremen i små dutter på den rene og tørre protese og sætter den fast, hvorefter du klemmer sammen i et par sekunder, før protesen er klar til brug.  

Bjørn har bedømt fastholdelsescremen til hele 5 stjerner, og han skriver i sin anmeldelse: “Absolut det bedste limprodukt for protese i markedet” 

Corega Ultra Pulver

Du kan også få det ultra stærke fastholdelsesmiddel på pulverform, hvis ikke du er tilhænger af den flydende creme. Pulveret giver samme stærke hold som cremen, og så indeholder det desuden E-vitamin, som er plejende overfor særligt ømme gummer og tandkød. For at dosere pulveret drysser du en smule pulver jævnt ud på din rene og våde protese og ryster overskydende pulver af, før du sætter protesen i munden. Efter at du har holdt protesen fast i kort tid, vil din protese være klar til brug og sidde godt fæstnet hele dagen.  

Corega Creme Neutral Taste

Fastholdelsespulveret fra Corega har en mild men frisk smag af mint, men hvis du helst ikke vil have, at dit fastholdelsesmiddel har smag eller duft, der kan risikere at påvirke smagen af din mad, hvis du hurtigt efter protesens indsættelse spiser noget, kan du vælge den smagsneutrale fastholdelsescreme Corega Creme Neutral Taste. Denne fastholdelsescreme har øjeblikkelig virkning, og så har den hverken smag eller duft. Du skal blot dosere og anvende cremen på samme måde som Corega Ultra Creme, og den neutrale fastholdelsescreme giver også et super stærkt hold i mange timer, så du ubesværet kan nyde din protese og det stærke bid, som den giver.  


Rensetabletter til vedligeholdelse af din tandprotese

Når du har fået en tandprotese, er det vigtigt, at du sørger for at holde den i tip top stand med grundig og hyppig rengøring. Den gode hygiejne er nemlig afgørende for, at din protese holdes fri for madrester, bakterier, plak og rester fra et eventuelt middel til fastholdelse som creme eller pulver.  

For en hurtig og effektiv rengøring af din tandprotese er Corega Tabs et godt valg, da de på blot 3 minutter renser din protese for bakterier, madrester og andre forurenende stoffer, der fx kan give dårligere klæbeevne eller dårlig ånde. Du behøver ikke at være bange for, at tabletterne slider hårdt og unødvendigt på din tandprotese, for de er sammensat af milde ingredienser og enzymer, der naturligt renser din protese for plak.  

I en pakke med tabletter får du enten 36 eller 66 tabletter, og de er perfekte til den daglige rengøring af protesen. For at bruge tabletten putter du den blot i et stort glas med varmt eller lunt vand, og når tabletten er helt opløst, kommer du også din tandprotese i glasset. Lad din protese ligge i glasset i 3 minutter, før du tager den op og renser den med rent vand – på kun få minutter er du klar til at sætte din protese fast i munden igen! 


Find alt til mund- og tandhygiejne hos Med24.dk

Hos Med24.dk ved vi, hvor vigtig en god mund- og tandhygiejne er for det generelle velvære og gode helbred, og derfor har vi et bredt sortiment af produkter som tandbørster, tandtråd, protesebørster, tandpasta, tandstikker og forskelligt protesetilbehør, så folk i alle aldre kan passe så godt på deres tænder eller tandproteser som muligt.  

Uanset om du har haft din tandprotese i mange år, eller om du først for nyligt har fået tandprotese og stadig er i gang med at vænne dig til den, kan du her hos Med24.dk finde produkter, der kan gøre den daglige brug så let og behagelig som muligt – altid med hurtig levering! 

Gå til top

Fri fragt over 299 kr.

Til DAO PakkeShop & med DAO Hjemmelevering

14 dages fortrydelse

14 dages fortrydelsesret fra den dag du modtager varen. (Gælder ikke håndkøbslægemidler)

Medlemsbonus

Du opsparer bonus hver gang du handler i shoppen.

Kundeservice

Kontakt os på tlf. +45 7199 9817 eller pr. e-mail info@med24.dk.

Gør som 300.000 andre!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få adgang til eksklusive rabatkoder, kampagner, produktnyheder og eksperttips til en sund livsstil.