Protefix Protese Puder (overmund) - 30 stk

1
(1) Se anmeldelser
Se alle produkter fra Protefix
Varenummer: 4375

Protefix Protesepuder forhindrer ømhed ved tandproteser

Til de specielle problemer, som opstår i overgangs-protesen, anbefaler tandlægen Protefix Protesepuder til over- og underkæbe. Her får du 30 stk. til overmunden, som udfylder hulrum ved protesen og forhindrer ømme trykpunkter. 

Pudernes fine og ganevenlige tekstil indeholder natriumalginat, et algeprodukt. Natriumalginat giver puderne en ekstra god klæbeevne efter kontakt med vand. Således giver puderne effektiv beskyttelse mod ømhed og betændelse, så du kan føle dig behageligt tilpas hele dagen. 

Anvendelse af protesepuderne

Puden dyppes i lunkent vand i cirka 10 sekunder, hvorefter den lægges på en fugtig og ren protese. Tryk puden fast og fiksér tandprotesen i munden. Af hygiejniske grunde anbefales det, at puderne skiftes dagligt, da de er til engangsbrug.

Disse protesepuder er egnet til overmunden og kan let klippes til, således at de passer præcis til dine tænder. Køb også 30 stk. til undermunden lige her


Indhold: 30 stk. 

Ingredienser

Natriumalginat , Viskose-fibre, Polypropylen-fibre

Produktets ingrediensliste, næringsindhold og emballage kan blive ændret over tid. Vi opdaterer løbende hjemmesiden, men tjek altid emballagen på det købte produkt.

(1) Se anmeldelser
Se alle produkter fra Protefix
Varenummer: 4375

Andre kunder har også købt

Alternative produkter

Anmeldelser

Fri fragt over 349 kr.

Til DAO PakkeShop & med DAO Hjemmelevering

14 dages fortrydelse

14 dages fortrydelsesret fra den dag du modtager varen. (Gælder ikke håndkøbslægemidler)

Medlemsbonus

Du opsparer bonus hver gang du handler i shoppen.

Kundeservice

Kontakt os på tlf. +45 7199 9817 eller pr. e-mail info@med24.dk.

Gør som 300.000 andre!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få adgang til eksklusive rabatkoder, kampagner, produktnyheder og eksperttips til en sund livsstil.