Protefix - Protese produkter

Protefix tilbyder løsninger til dig, der har problemer med at få tandprotesen til at sidde behageligt fast hele dagen, eller som i overgangsfasen til protese, døjer med ømme og irriterede gummer. Læs mere om Protefix her! 

6 Produkt(er)

Hjælp til fastholdelse af proteser

Blandt produkterne fra Protefix er en række af forskellige produkter, der kan hjælpe med de problemer, der kan opstå i forbindelse med en tandprotese. Dette er fx hvis du døjer med tyndt spyt eller minimal spytdannelse, eller hvis du oplever mindre hæfteproblemer i hverdagen. Der tilbydes både produkter til dig, der er vant til at gå med tandprotese, men som ikke kan få den til at sidde helt rigtigt selv efter mange tilpasninger, men produkterne retter sig også mod dem, der for nylig har fået tandprotese. 

Et firma med erfaring

MaxiPharma, der er firmaet bag Protefix-serien, har i 40 år beskæftiget sig med at forbedre livskvaliteten for alle deres kunder gennem deres forskellige produkter. Alle deres midler har en naturlig baggrund og er af højeste kvalitet, og deres kvalitetsstyring er godkendt af Lægemiddelstyrelsen til håndtering af homøopatiske lægemidler. 

Overgangen til protese

I den første periode efter man har fået tandprotese, er der rigtig mange, der oplever ømme gummer og andet ubehag i forbindelse med brug af protesen. Til at gøre denne svære overgangsperiode nemmere tilbyder Protefix puder til protesen, der blot opblødes i vand og derefter lægges på den rene tandprotese. Puderne tilbydes både til overmunden og til undermunden, og dertil er de specielt tilpassede i form. Puderne kan endda klippes til, så de passer perfekt til lige din protese. 

Protefix Fixativ Pulver

I mange år har Protefix Fixativ Pulver været favorit hos mange, og den er klassikeren blandt klæbemidler fra Protefix. Den er en god hjælp til personer, der oplever mindre hæfteproblemer, fx i forbindelse med tyndtflydende spyt, og den er virkelig enkel at anvende. Pulveret drysses på den rene og let-fugtige protese, og vil straks begynde at udvikle sin klæbende effekt efter indsættelsen af protesen.  

Fastholdelsescreme

Som en mere moderne løsning tilbyder Protefix også forskellige fastholdelsescremer, der effektivt kæber tandprotesen fast til gummerne. Cremen har samme enkle påføring som Protefix Fixativ Pulver, da de påføres direkte på den fugtige protese. Fastholdelsescremen er ideel ved svære kæbe- Og klæbeforhold, fx ved meget kraftig spytproduktion. Fastholdelsescremen holder i mange timer, og så påvirker den ikke smagen af mad, så man kan nyde sine måltider som vanligt.

Fastholdelsescremen kan desuden findes i disse forskellige varianter, der kan give en god smag i munden: 

  • Med smag af aloe vera
  • Med smag af mint
  • Med neutral smag

Vedligeholdelse af protesen

Det er vigtigt at holde sin tandprotese ren og fri for plak og bakterier, og Protefix har gjort det let at holde tandprotesen ren med deres Protefix Aktiv Rensetabletter. De anbefales at benyttes for at opnå og opretholde en god hygiejne og undgå ubehagelige bakterier. 

Køb Protefix hos Med24.dk

Hos Med24.dk kan du finde forskellige produkter fra Protefix, der kan hjælpe dig til en bedre oplevelse med tandprotese. Uanset om du døjer med hæfteproblemer, skal vænne dig til din nye protese eller blot skal sørge for vedligeholdelse, kan du finde løsninger her på siden til gode priser.  

Fri fragt over 299 kr.

Til DAO PakkeShop & med DAO Hjemmelevering

14 dages fortrydelse

14 dages fortrydelsesret fra den dag du modtager varen. (Gælder ikke håndkøbslægemidler)

Medlemsbonus

Du opsparer bonus hver gang du handler i shoppen.

Kundeservice

Kontakt os på tlf. +45 7199 9817 eller pr. e-mail info@med24.dk.

Gør som 300.000 andre!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få adgang til eksklusive rabatkoder, kampagner, produktnyheder og eksperttips til en sund livsstil.