Curaprox Prime plus, mellemrumstandbørste

1
Se alle produkter fra Curaprox
Varenummer: 27204

Mellemrumstandbørste fra Curaprox

Anvend Curaprox Prime Plus idential børster til at rengøre tandmellemrum. Det er meget anvendeligt hvis du f.eks. har implantater, brokonstruktioner og fast apparatur, da du med mellemrumstandbørste nemt kan rengøre mellemrummene.

Tandbørsten er udstyret med et speciel vinkelformet børstehoved, som er udviklet således, at det kan nå selv de bagerste mellemrum. Børstens hår er spundet omkring en kerne af kirurgisk stål, der er så tynd, at der undgås skader på tænderne.

Anvendelse
Små børste hoveder sættes på det medfølgende skaft vha. et nemt og enkelt clicksystem. Ved et let tryk indføres børsten i mellemrummet mellem tænderne og renser. Tving ikke børsten ind i snævre mellemrum.

Mellemrumsbørsterne fås i flere forskellige størrelser og det er vigtigt at tage hensyn til størrelsen på dine mellemrum mellem tænderne, når du vælger størrelse.

Vælg mellem flere forskellige størrelser  - fra 0,6 mm til  1,1 mm wire og effektivitet fra 2,2 mm til 5,0 mm

Produktets ingrediensliste, næringsindhold og emballage kan blive ændret over tid. Vi opdaterer løbende hjemmesiden, men tjek altid emballagen på det købte produkt.

Se alle produkter fra Curaprox
Varenummer: 27204

Andre kunder har også købt

Alternative produkter

Anmeldelser

Fri fragt over 299 kr.

Til DAO PakkeShop & med DAO Hjemmelevering

14 dages fortrydelse

14 dages fortrydelsesret fra den dag du modtager varen.

Medlemsbonus

Du opsparer bonus hver gang du handler i shoppen.

Kundeservice

Kontakt os på tlf. +45 7199 9817 eller pr. e-mail info@med24.dk.

Få tilsendt rabatkoder & nyheder!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få adgang til eksklusive rabatkoder, kampagner, produktnyheder og eksperttips til en sund livsstil.