Beauté Pacifique Masculinity Facial Scrub - 100 ml

1
Varenummer: 28539

Giv din hud en skånsom, men yderst effektiv, eksfoliering med Beauté Pacifique Masculinity Facial Scrub

Den højeffektive Facial Scrub fra Beauté Pacifique Masculinity er en skrubbecreme udviklet specielt til mænd. Den indeholder celluloseperler til eksfoliering af døde hudceller. Perlerne er af naturlig oprindelse og er derfor ikke skadelige for miljøet. Cremen giver en skånsom, men yderst effektiv eksfoliering, stimulerer blodcirkulationen for en ekstra frisk glød og indeholder desuden prooplis og rooibos, som dulmer urenheder og irritation.

Velegnet til alle hudtyper.

Egenskaber

  • Efterlader huden med en glat og fin overflade
  • Fjerner døde hudceller og stimulerer blodcirkulationen
  • Øger hudens fugtniveau
  • Åbner tilstoppede porer og virker mod de inflammationstilstande, der opstår i uren hud

Aktive ingredienser

Glykolsyre virker som en yderst effektiv eksfoliant på grund af sin gode evne til at penetrere og fjerne døde hudceller fra hudoverfladen. Den øger samtidig hudens fugtniveau mærkbart.

Celluloseacetat er små, runde perler, som nulrer døde hudceller løs og giver huden et mere friskt udseende uden at rive eller irritere huden. Disse perler er af naturlig oprindelse og bliver derfor opløst uden at forurene miljøet.

Salicylsyre er en nøgleingrediens i behandlingen af mange hudproblemer - herunder akne og psoriasis. Salicylsyre opløser døde hudceller, åbner tilstoppede porer og forhindrer dem i at stoppe til igen.

Azelainsyre er kendt som et effektivt middel til behandling af akne og rosacea. Azlainsyren reducerer og fjerner rødme, forhindrer at hudens porer tilstopper og modvirker de bakterier, som er med til at forårsage akne.

Propolisekstrakt er naturens eget middel mod infektioner - her anvendt i allergenfri, farmaceutisk, ren kvalitet.

Pilebarkekstrakt virker imod inflammationstilstande i uren hud.

Anvendelse

Anvendes 1-3 gange om ugen efter behov.
Cremen masséres ind på fugtet hud med bløde, cirkulære bevægelser. Lad virke på huden i op til 20 minutter og skyl af med rigeligt vand.
Du kan med fordel afslutte med din foretrukne fugtighedscreme.


Indhold: 100 ml.

Ingredienser:
Aqua/Water, Glyceryl Stearate, C12-15 Alkyl Benzoate, Propylene Glycol, Polyglyceryl-3-Methylglucose Distearate, Polysorbate 60, Glycolic Acid, Cellulose Acetate, Salicylic Acid, Glycerin, Stearic Acid, Azelaic Acid, Sodium Hydroxide, Propolis Cera Water Extract (PWE), Salix Alba Bark/Willow Extract, Phenoxyethanol, Ethylhexylglycerin, Xanthan Gum, Glycyrrhiza Glabra/Licorice Root Extract, Tetrasodium Iminodisuccinate, Maltodextrin, Aspalatus Linearis Leaf Extract, Parfum/Fragrance.

Produktets ingrediensliste, næringsindhold og emballage kan blive ændret over tid. Vi opdaterer løbende hjemmesiden, men tjek altid emballagen på det købte produkt.

Varenummer: 28539

Andre kunder har også købt

Alternative produkter

Anmeldelser

Fri fragt over 299 kr.

Til DAO PakkeShop & med DAO Hjemmelevering

14 dages fortrydelse

14 dages fortrydelsesret fra den dag du modtager varen.

Medlemsbonus

Du opsparer bonus hver gang du handler i shoppen.

Kundeservice

Kontakt os på tlf. +45 7199 9817 eller pr. e-mail info@med24.dk.

Få tilsendt rabatkoder & nyheder!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få adgang til eksklusive rabatkoder, kampagner, produktnyheder og eksperttips til en sund livsstil.