Ansigtsvask Dagcreme Natcreme Øjencreme

Ansigtspleje

Find ansigtspleje til mænd iblandt foretrukne og kvalitetsbevidste renseprodukter, cremer, ansigtsgel samt øjenpleje produkter, der alle kan afhjælpe din hud, gøre den smidig, lækker, fit for fight og velholdt til fremtiden.

Læs mere om ansigtspleje til mænd. 

114 Produkt(er)

Ansigtspleje til mænd

For mange mænd virker det usædvanligt at gøre brug af plejende produkter – De fleste vil sågar mene at noget som dag- og natcreme kun er henvendt til kvinder.

Her glemmer man blot, at cremerne ikke er til for skønheden i samme grad som kosmetik, men at de derimod er til for at nære, rense, afhjælpe og pleje huden, idet den konstant bliver påvirket af forurening, hårde vejrforhold, stoffer og meget mere, som volder skade og efterlader huden trist, uren eller tør.

Forholdene påvirker mænd lige såvel som de påvirker kvinder, og mænd har endog ofte brug for ekstra nærende hudpleje til ansigtet, idet barbering for alvor sætter huden på prøve.

Vi har hos Med24.dk derfor samlet en række af de mest skånsomme, effektive og afhjælpende ansigtspleje produkter til mænd. I vores sortiment finder du nogle af de største kvalitetsbrands til de skarpeste priser og gode tilbud! Du finder alt fra neutrale produkter til cremer med maskuline dufte til den moderne og sofistikerede mand. 

Guide til ansigtspleje

For at undgå alt fra en uren og tør hud til rynker og andre aldringstegn, er det vigtigt at pleje din hud allerede som ung. Du kan nemt inkludere plejen i din daglige rutine, og det tager kun få minutter at udføre de enkelte effektive skridt, der er med til at holde din hud evigt sund, frisk og blød.

De tre vigtigste steps er ansigtsvask, ansigtsscrub samt ansigtscreme. Hos Med24.dk finder du et udvalg af ansigtspleje til alle hudtyper. Ved hjælp af kategorisering kan du nemt og hurtigt finde frem til de produkter, der matcher dine ønsker og behov!

Ansigtspleje til mænd opdeles oftest i 6 kategorier. For mange er det blot enkelte af disse, der synes uundværlige for den optimale hudpleje, hvorimod andre hudtyper har større behov for en kærlig hånd. 

De 6 ansigtspleje kategorier:

1) Ansigtsvask
2) Dagcreme
3) Ansigtsgel
4) Ansigtsscrub
5) Natcreme
6) Øjencreme

Kategorisering af hudtype

Inden du når så vidt at have udvalgt dine ønskede produkter, er det dog vigtigt at vide nøjagtig hvilken hudtype du har, således du kan finde netop den creme, der kan afhjælpe din hud og eventuelle hudproblemer.

Vores materialist har udviklet denne ultimative guide til alle hudtyper, der kan give dig et overblik over diverse hudplejeprodukter, og desuden hvilken type hud du har!

Ansigtsvask

Formålet med ansigtsvask er at fjerne snavs, bakterier og overskydende fedt fra huden, som kan medføre urenheder og irritabel hud. Ansigtsvasken anvendes, da det indeholder sunde og aktive ingredienser, der går ind og renser huden i dybden, hvorimod vandet blot kan afhjælpe dele af hudens øverste lag.

Ansigtsvasken kan benyttes to gange dagligt – gerne morgen og aften inden du går i seng og helst inden du barberer dig. Det er vigtigt at have vasket ansigtet med lunt vand inden produktet påføres, og desuden vigtigt at alt igen skylles af.

Du kan finde hele sortimentet af ansigtsvask til mænd her! 

Dagcreme og natcreme

Ansigtscreme findes i mange forskellige varianter - til alt fra en fedtet hud til en tør og sensitiv hud. Det er særligt vigtigt at finde en dag- og natcreme, der matcher din hudtype for, at den rigtige effekt kan opnås.

Det er nat- og dagcreme, der er en af de bedste medspillere, når det gælder plejen af de hud. Cremerne er nemlig med til at give huden den nødvendige mængde af fugt, næring og et beskyttende lag, som gør den både kampklar og skudsikker gennem dagen- og nattens påvirkninger.

Ansigtscremerne anvendes både morgen og aften efter at huden er blevet renset samt efter barbering. Her finder du vores sortiment af dagcreme til mænd samt natcreme

Ansigtsgel

Efter barbering er huden særligt følsom overfor snavs samt andre udefrakommende faktorer, der både kan medføre urenheder samt rødme og irritation. Mange mænd anvender herfor en gel, som hurtigt trænger ind i huden helt uden at fedte, samtidig med at den meget effektivt både styrker, lindrer og udglatter huden. 

Ansigtsscrub

Formålet med en scrub er at fjerne døde hudceller og samtidig stimulerer cellernes fornyelse. Den kan både hjælpe huden med tilstoppede porer, der kan give urenheder, samt med at fjerne det overskydende fedtlag.

Ansigtsscrubben anvendes blot 1-2 gange ugentligt. Husk at vaske ansigtet inden og lad det forblive vådt og fugtigt, når scrubben påføres. Scrubben masseres i huden med bløde og cirkulerende bevægelser. Efterfølgende skylles produktet af med vand, og en god plejende creme påføres. 

Øjencreme

Nogle har sarte og trætte øjenomgivelser, der har behov for ekstra fugt og næring. Hertil kan du med stor fordel anvende en øjencreme! Øjencremen reducerer til og med forekomsten af mørke rande, rynker og poser under øjnene, og hjælper derpå med at live øjnene op igen.

De foretrukne ansigtspleje produkter til mænd

Mange mænd har allerede fået øjnene op for plejeprodukternes helt effektive og unikke egenskaber, der kan afhjælpe problemer ned til selv den mindste detalje!

Blandt favoritterne finder du:
Austrailian Bodycare Facial Wash baseret på tea tree oil, som er en særdeles hudvenlig ansigtsvask, der effektivt fjerner bakterier og overskydende fedt fra ansigtet.  

Beaute Pacifique Renseskum, der renser huden helt i dybden uden at efterlade den udtørret og irriteret. Rensen er sågar tilpasset enhver hudtype!

La Roche-Posay Toleriane Ultra Overnight, der er en utrolig lækker, beroligende samt absorberende natcreme, der afhjælper huden gennem natten, og gør den klar til morgens gøremål.

Lavera Men Sensitive Fugtighedscreme, som er en ansigtscreme baseret på naturlige og økologiske olier samt aloe vera, der giver huden en optimal blødhed og pleje.

Derma Man body, face & hair wash. I dette produkt får du uden tvivl alt i et! Produktet renser, plejer og efterlader både hud og hår næret og ren. 

Fri fragt over 349 kr.

Til DAO PakkeShop & med DAO Hjemmelevering

14 dages fortrydelse

14 dages fortrydelsesret fra den dag du modtager varen. (Gælder ikke håndkøbslægemidler)

Medlemsbonus

Du opsparer bonus hver gang du handler i shoppen.

Kundeservice

Kontakt os på tlf. +45 7199 9817 eller pr. e-mail info@med24.dk.

Gør som 300.000 andre!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få adgang til eksklusive rabatkoder, kampagner, produktnyheder og eksperttips til en sund livsstil.