Raz Skincare Mdh Serum - 30 ml

1
Se alle produkter fra Raz Skincare - RazSpa
Varenummer: 38500

Raz Skincare Mdh Serum - før gået under navnet RazSpa

RazSpa har skiftet navn til Raz Skincare. Der er ikke sket ændringer med produktet, så du får stadig den samme lækre kvalitet som tidligere!

Mdh Serum fra Raz Skincare er den perfekte serum til at modvirke urenheder, fedtet og ellers irriteret hud. Serummen nedsætter sebumproduktionen i talgkirtlerne, hvilket gør, at huden naturligt producerer mindre fedt, der ellers ville tilstoppe porerne. Dette resulterer i, at du vil opleve færre urenheder og irritation. Produktet hæmmer nemlig inflammation, og har en fugtgivende effekt, for at holde huden sund og frisk. De kraftfulde urter som for eksempel timian, stedmodertinktur og andet, er hvad produktet er baseret på, for at bidrage til denne effekt på huden.

Serummen kan anvendes på alle urene, fedtede eller akneramte områder på huden - for eksempel i T-zonen, for en matterende og renere effekt. 

Produktet kan enten benyttes forebyggende for at undgå fremtidige uønskede urenheder, men kan også bruges som 'on the spot treatment', skulle man i forvejen døje med uren hud. Produktet kan anvendes på alle hudtyper, men kan især anbefales akneangrebet hud. Mdh Serum kan naturligvis anvendes af alle der har behov for behandling, men er især populær blandt mænd. 

Produktet kommer i en lille glasflacon med monteret pipette, for nemt at dosere væsken til brug. 

Egenskaber

  • Bekæmper bumser, akne, og generelt urenheder
  • Nedsætter sebumproduktionen
  • Hæmmer inflammation
  • Har en fugtgivende effekt
  • Giver huden et mat finish
  • Indeholder naturlige urter
  • Virker forebyggende og behandlende
  • Egnet til alle hudtyper

Anvendelse

Serummen anvendes direkte på huden efter behov. Den kan anvendes direkte på irriterede hud for en behandlende effekt, men kan også bruges forebyggende på områder der kan udsættes for irritation. 

Indhold: 30ml

Ingredienser

Water, Aloe Barbadensis Leaf Juice, Sodium Benzoate, Potassium Sorbate, Alcohol, Viola Tricolor, Sodium Chloride, Denatonium Benzoate, Cetearyl Olivate Sorbitan Olivate, Hydrolyzed Corn Starch Beta Vulgaris Root Extract, Glycerin, Panthenol, Hydrolyzed Carrageenan, Sodium Benzoate, Parfume

Produktets ingrediensliste, næringsindhold og emballage kan blive ændret over tid. Vi opdaterer løbende hjemmesiden, men tjek altid emballagen på det købte produkt.

Se alle produkter fra Raz Skincare - RazSpa
Varenummer: 38500

Andre kunder har også købt

Alternative produkter

Anmeldelser

Fri fragt over 349 kr.

Til DAO PakkeShop & med DAO Hjemmelevering

14 dages fortrydelse

14 dages fortrydelsesret fra den dag du modtager varen. (Gælder ikke håndkøbslægemidler)

Medlemsbonus

Du opsparer bonus hver gang du handler i shoppen.

Kundeservice

Kontakt os på tlf. +45 7199 9817 eller pr. e-mail info@med24.dk.

Gør som 300.000 andre!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få adgang til eksklusive rabatkoder, kampagner, produktnyheder og eksperttips til en sund livsstil.