ShaveSafe Man Shaving Foam Sensitiv Skin - 200 ml.

1
(1) Se anmeldelser
Se alle produkter fra ShaveSafe
Varenummer: 41318

ShaveSafe Shaving Foam Man Sensitive Skin - til manden med meget følsom hud, som ønsker en jævn og irritationsfri barbering

Her får du ShaveSafes populære barberskum til mænd, i en udgave specielt fremstillet til ekstremt sensitiv hud. Produktet sikrer, at du hver dag får en fejlfri og irritationsfri barbering på den mest skånsomme måde. 

Produktet er baseret på samme virksomme formular som bestselleren til normal hud, men indeholder færre aktive stoffer, for ikke at genere huden. Blandt andet indeholder den antibakterielle stoffer, som modvirker bakterier på huden samt desinficerende væske, som både holder hud og skraberen ren, så der opretholdes en god hygiejne. Herved forebygges irritation såsom knopper, indgroede hår, rødme og svie efter barbering, og du efterlades i stedet med en glat og sund hud. Prøv eventuelt Normal Skin varianten først, hvis du kun har let følsom hud. 

Fordele

  • Egnet til ekstremt følsom og sensitiv hud
  • Fremstillet af anti-allergiske ingredienser
  • Virker let og blød på huden
  • Simpel men effektiv formular

Anvendelse

Produktet kan bruges til alle former for hårfjerning! Fordel blot skummet på det ønskede område, helst på en tør eller let fugtig hud, og barber med det samme. Skyl væk og efterfølg med ShaveSafes Aftershave Repair Balm.

Selv dig med enormt følsom hud vil opnå glatte, skarpe og sunde resultater med dette produkt! Brug det gerne dagligt for den bedste effekt. Køb også skummet i en praktisk rejsestørrelse på 100 ml lige her - perfekt, til når du er på farten. 

Indhold: 200 ml

Ingredienser:

Vand, Isopropylalkohol, Poloaxmer 237, Cocamidopropylamine oxide, Hydroxypropylmethylcellulose, klorhexidindigluconat

Produktets ingrediensliste, næringsindhold og emballage kan blive ændret over tid. Vi opdaterer løbende hjemmesiden, men tjek altid emballagen på det købte produkt.

Andre kunder har også købt

Alternative produkter

Anmeldelser

Fri fragt over 299 kr.

Til DAO PakkeShop & med DAO Hjemmelevering

14 dages fortrydelse

14 dages fortrydelsesret fra den dag du modtager varen.

Medlemsbonus

Du opsparer bonus hver gang du handler i shoppen.

Kundeservice

Kontakt os på tlf. +45 7199 9817 eller pr. e-mail info@med24.dk.

Få tilsendt rabatkoder & nyheder!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få adgang til eksklusive rabatkoder, kampagner, produktnyheder og eksperttips til en sund livsstil.