ShaveSafe

17 Produkt(er)

ShaveSafe - slut med knopper og irritation under hårfjerning!

ShaveSafe er et dansk brand, som i 2010 blev stiftet af den danske kvindelige iværksætter Nana Rytter Nielsen. Nana ønskede, at få et produkt på markedet, som gjort det muligt at opnå en fejlfri barbering uden gener såsom knopper, kløe, indgroede hår og skægpest, som kan virke enormt generende i hverdagen. Det første produkt, en barberskum, kom på hylderne i 2011, og siden da er det gået fremad - i dag har ShaveSafe et bredt sortiment af barberingsgrej til både mænd og kvinder. 

Alle produkterne er udviklet til følsom hud, men i sortimentet finder du også produkter til dig med ekstrem sensitiv hud. 

Patenterede og testvindende formularer

ShaveSafes produkter er alle baseret på patenterede virksomme formularer, som er sammensat af få nøje udvalgte ingredienser, der kun har gode egenskaber for din hud og ikke irriterer. Produkterne er udviklet i samarbejde med kompetente farmaceuter. 

Formularene er blandt andet baseret på desinficerende klorhexidin, renset vand og andre anti-bakterielle stoffer, som modvirker infektioner og på den måde forbygger gener og irritation. For at virke skånsom mod sart hud er alle produkterne parfume- og parabenfri. 

ShaveSafe gør det muligt for dig at opnå den perfekte barbering, med en glad, blød og fin hud som resultat. 

Udforsk sortimentet af barberings-produkter til kvinder, mænd og den specielle serie til bikinilinjen

Fri fragt over 299 kr.

Til DAO PakkeShop & med DAO Hjemmelevering

14 dages fortrydelse

14 dages fortrydelsesret fra den dag du modtager varen. (Gælder ikke håndkøbslægemidler)

Medlemsbonus

Du opsparer bonus hver gang du handler i shoppen.

Kundeservice

Kontakt os på tlf. +45 7199 9817 eller pr. e-mail info@med24.dk.

Gør som 300.000 andre!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få adgang til eksklusive rabatkoder, kampagner, produktnyheder og eksperttips til en sund livsstil.