Vivag intim barrierecreme - 50ml

1
(3) Se anmeldelser
Se alle produkter fra Vivag
Varenummer: 6276

Vivag intim barrierecreme - 50ml

Vivag Meno barrierecreme har skriftet navn til Vivag intim barrierecreme 50+. Vivag intim barrierecreme 50+, til kvinder i overgangsalderen, er en beskyttende og plejende creme til den sart og følsom hud i intimområdet. Vivag Meno barrierecreme sikrer at huden ikke udtørrer og mister sin spændstighed. Cremen er vandafvisende, blødgør huden, tilfører fugt og holder på fugten, ligesom den gør huden mere modstandsdygtig over for ydre påvirkninger.

Vivag intim barrierecreme 50+ er helt fri for parfume, farvestoffer og parabener og deklareret i samarbejde med Astma Allergi Danmark.

pH-værdien i intimzonen stiger til omkring 6, når menopausen(overgangsalderen) indtræder. Derfor er det vigtigt at tilpasse sine intimplejeprodukter. Til den daglige intimhygiejne skal man være opmærksom på hvilke produkter, der anvendes samt hvor ofte.

Anvendelse: Anvendes dagligt eller efter behov på den sarte hud i intimområdet eller der hvor huden har behov for ekstra beskyttelse og pleje. Fordel cremen på de udsatte områder og lad cremen trænge ned i huden. Vivag intim barrierecreme 50+ kan anvendes af på sart hud, da alle ingredienser er milde og skånsomme.

Aqua, Ethylhexyl Stearate, Butyrospermum Parkii Butter, PEG-30 Dipolyhydroxystearate, Magnesium Sulfate, Phenoxyethanol, Sodium Benzoate, Tocopherol, Aloe Barbadensis Leaf Juice.

Produktets ingrediensliste, næringsindhold og emballage kan blive ændret over tid. Vi opdaterer løbende hjemmesiden, men tjek altid emballagen på det købte produkt.

(3) Se anmeldelser
Se alle produkter fra Vivag
Varenummer: 6276
Astma og Allergi
Astma og Allergi

Andre kunder har også købt

Alternative produkter

Anmeldelser

Fri fragt over 299 kr.

Til DAO PakkeShop & med DAO Hjemmelevering

14 dages fortrydelse

14 dages fortrydelsesret fra den dag du modtager varen. (Gælder ikke håndkøbslægemidler)

Medlemsbonus

Du opsparer bonus hver gang du handler i shoppen.

Kundeservice

Kontakt os på tlf. +45 7199 9817 eller pr. e-mail info@med24.dk.

Gør som 300.000 andre!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få adgang til eksklusive rabatkoder, kampagner, produktnyheder og eksperttips til en sund livsstil.