Idun Smoothing Face Scrub

Idun Smoothing Face Scrub
Se alle produkter fra IDUN Minerals & IDUN Minerals Skincare
Varenummer: 39211

IDUN Minerals Smoothing ansigtsscrub

Smoothing Face Scrub fra IDUN Minerals Skincare er et renseprodukt, der skånsomt men effektivt renser og eksfolierer huden. Den eksfolierende effekt hjælper med at sørge for, at huden fornyes jævnligt, så den holdes sund og naturligt smuk. 

Scrubbens aktive ingredienser

IDUN Minerals anvender altid de bedste ingredienser, som samtidig er skånsomme og gode mod huden. Skrubbeproduktet er dermatologisk testet og helt fri for parfume - derfor er den velegnet selv til følsom hud.

Produktet får sin scrub-effekt fra naturlige kiselsten, som nænsomt fjerner alle døde hudceller fra ansigtet. Æblesyre er tilsat for at give en mild peeling-effekt, så huden virkelig dybderenses. Efter huden er blevet renset, er det helt essentielt at huden stadig holdes fugtig. Derfor er scrubben tilsat de naturligt fugtbindene stoffer glycerin og PCA kombineret med mineraler, for at give et fugtighedsboost samt bevare hudens naturlig fugtbalance. På denne måde forhindres huden i at tørre ud, og den vil have en frisk udstråling dagen lang. 

Scrub-produktet vil efterlade din hud glat og fornyet med en glat fornemmelse og et sundt udtryk. IDUN Minerals sørger for at passe godt på din hud - den fortjener det! 

Sådan anvendes Smoothing Face Scrub

En lille mængde produkt kommes først på fingrene og masseres herefter ind på ren og våd hud. Fordel produktet i cirkulære bevægelser til huden er renset, og skyl efter med lunkent vand. For de mest optimale resultater bør scrubben bruges 3 gange om ugen. 

OBS: Undgå øjenområdet. 

Indhold: 75ml

Ingredienser

Aqua [Water], Sodium Laureth Sulfate, Silica, Cocamidopropyl Betaine, Acrylates Crosspolymer - 4, Decyl Glucoside, Glycerin, Sodium Chloride, Malic Acid, Sodium Benzoate, Sodium Hydroxide, Potassium Sorbate, Sodium PCA, Magnesium PCA, Manganese PCA, Zinc PCA, Phenoxyethanol. 

Indgår i kategorierne
Skrubbecreme

Andre kunder har også købt

Alternative produkter

Anmeldelser

Fri fragt over 200 kr.

Til DAO PakkeShop & med DAO Hjemmelevering

14 dages fortrydelse

14 dages fortrydelsesret fra den dag du modtager varen.

Medlemsbonus

Du opsparer bonus hver gang du handler i shoppen.

Kundeservice

Kontakt os på tlf. +45 7199 9817 eller pr. e-mail info@med24.dk.

Få tilsendt rabatkoder & nyheder!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få adgang til eksklusive rabatkoder, kampagner, produktnyheder og eksperttips til en sund livsstil.