Raz Skincare Anti Irritation - 300 ml

1
Se alle produkter fra Raz Skincare - RazSpa
Varenummer: 47643

Raz Skincare Anti Irritation - tidligere heddet RazSpa

RazSpa har skiftet navn til Raz Skincare. Der er ikke sket ændringer med produktet, så du får stadig den samme lækre kvalitet som tidligere!

Raz Skincare Anti Irritation er inspireret af vikingernes saltbade, som havde effektiv virkning på mange forskellige hudproblemer - de kalder det glemt viden på nye flasker!

Opløsningen er sammensat af nøgleingredienserne saltsydelage og udtræk af purpurpil, som begge er gavnlige for huden. Purpurpil indeholder salicinsyre og ascorbinsyre, som holder huden ren og beskyttet mod urenheder og irritation. Udtrækket af purpurpil er med til at lindre kløende hud og sikrer endvidere, at hudens normale funktioner opretholdes.

Saltsydelage er det vand, som er tilbage efter fremstillingen af spisesalt. Saltsydelagen indeholder sporstoffer, magnesium, mineraler og jod, som optages af huden og dermed sikrer en lindring af tør, skællende og irriteret hud. Raz Skincare Anti Irritation opbløder tør hud, og bidrager ydermere til vedligeholdelsen af en normal kollagen-produktion i huden.

Fordele

  • Særligt udviklet til problemfyldt, irriteret og tør hud
  • Baseret på en unik kombination af saltsydelage og udtræk fra purpurpil
  • Minimerer urenheder, bumser og tør hud
  • Giver lindring ved kløende og irriteret hud
  • Bidrager til vedligeholdelse af hudens produktion af kollagen
  • Beskytter mod oxidativ stress fra eksempelvis solens UV-stråler

Anvendelse

Ved tør og skællende hud påføres opløsningen direkte på huden med en rondel og skylles af efter 30 minutter. Dette gøres 1-2 gange dagligt i 14 dage - eller efter behov. Du kan også anvende Anti Irritation som en almindelig skintonic morgen og aften som en del af din normale hudplejerutine.

Raz Skincare Anti Irritation kan også anvendes til pleje af tør og irriteret hovedbund. Lad produktet sidde mens du bader resten af kroppen og vask med din foretrukne shampoo efterfølgende. Du kan også pakke fødderne ind i bomuldshandsker eller -strømper, som er gjort våde af opløsningen.


Indhold: 300 ml.

Ingredienser:

Sea Water Extract, Glycerin*, Aqua, Salix Purpurea Bark Extract*, Lactic acid

Er der angivet en * ved en ingrediens, er den 100% økologisk

Produktets ingrediensliste, næringsindhold og emballage kan blive ændret over tid. Vi opdaterer løbende hjemmesiden, men tjek altid emballagen på det købte produkt.

Andre kunder har også købt

Alternative produkter

Anmeldelser

Fri fragt over 299 kr.

Til DAO PakkeShop & med DAO Hjemmelevering

14 dages fortrydelse

14 dages fortrydelsesret fra den dag du modtager varen.

Medlemsbonus

Du opsparer bonus hver gang du handler i shoppen.

Kundeservice

Kontakt os på tlf. +45 7199 9817 eller pr. e-mail info@med24.dk.

Få tilsendt rabatkoder & nyheder!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få adgang til eksklusive rabatkoder, kampagner, produktnyheder og eksperttips til en sund livsstil.