Argador AHA-Peeling - 50 ml

1
Se alle produkter fra Argador
Varenummer: 29993

Argador AHA-Peeling maske baseret på frugtsyre til hjemmebrug.

Argador peeling maske er en naturlig ansigtsmaske baseret på frugtsyre til hjemmebrug. AHA-Peeling er den mildeste og samtidig mest effektive peeling der findes. Frugtsyre sammen med Argan Olie, som er rig på E-vitamin og fedtsyre, er den perfekte kombination til at rense huden og samtidigt reducere rynker, akne og ar. AHA står for "Alpha Hydroxy Acids" som er frugtsyre som findes i mindre koncentration i flere forskellige frugter.

Produkterne fra Argador er baseret på det berømte flydende guld, Argan Olie, på grund af sine effektive egenskaber. Argan olie er rig på E-vitamin, derfor er den en stærk antioxidant der hjælper huden mod fysiologisk ældning. Huden og håret ser yngre og frisker ud i længere tid. Eksperter i skønhedsbranchen mener at Argan Olien er indbegrebet af anti-aging og derfor betragtes den som flydende guld og selvfølgelig, en af nutidens trends. I kraft af oliens usædvanlig høje indhold af essentielle fedtsyrer og E-vitamin, som er stærke antioxidanter, fungerer den forebyggende på hudens ældning og kan være med til at fjerne nogle af de skader, som allerede er sket. Argan olie har den egenskab at afbalancere hudens fedt produktion. Derfor er Argan Olie gavnlig for alle hudtyper, både den fedtet og den tørre.

Cremen indeholder 0 % Parfume, 0 % Parabener, 0 % Farvestoffer!

Produktets ingrediensliste, næringsindhold og emballage kan blive ændret over tid. Vi opdaterer løbende hjemmesiden, men tjek altid emballagen på det købte produkt.

Andre kunder har også købt

Alternative produkter

Anmeldelser

Fri fragt over 299 kr.

Til DAO PakkeShop & med DAO Hjemmelevering

14 dages fortrydelse

14 dages fortrydelsesret fra den dag du modtager varen.

Medlemsbonus

Du opsparer bonus hver gang du handler i shoppen.

Kundeservice

Kontakt os på tlf. +45 7199 9817 eller pr. e-mail info@med24.dk.

Få tilsendt rabatkoder & nyheder!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få adgang til eksklusive rabatkoder, kampagner, produktnyheder og eksperttips til en sund livsstil.