Faaborg Pharma Ultimate Cleansing Mousse - 150 ml

Faaborg Pharma Ultimate Cleansing Mousse - 150 ml
Se alle produkter fra Faaborg Pharma & Faaborg Pharma Ultimate
Varenummer: 32876

Faaborg Pharma Ultima Cleansing Mousse - Skånsom ansigtsrens

Denne rense-mousse fra Faaborg Pharmas eksklusive ULTIMATE serie, fjerner effektivt makeup og andre rester fra din hud. Produktet er baseret på en formel, som på ingen måder er skadelig for huden men som nænsomt fjerner snavs og makeup. 

Virkning: 
Udover at virke dybderensende på huden, virker moussen beroligende, da den er tilsat stoffet syricalm. Stoffet lindrer irritation på huden og mindsker tendens til rødme. Moussen har en skummende effekt og er påsat en børste, som bidrager til at huden renses dybt. Silikonebørsten stimulerer hudcellerne og fjerne de døde, så huden efterlades frisk og sund med en fornyet vitalitet. Produktet er tilsat B3 og hyularonsyre, som virker anti-aging på huden. 

Moussen er helt essentiel at tilføje til din hudplejerutine, hvis du ønsker en effektiv rensning af ansigtet uden skadelige tilsætningsstoffer. Børsten gør, at rensningen bliver dybdegående så al snavs fjernes. Moussen er AllergyCertified og kan derfor også bruges af dig med følsom hud. 

Egenskaber

  • Fjerner al snavs og makeup
  • Dæmper aldringtegn på huden
  • Fornyer hudens vitalitet og udstråling
  • Virker beroligende og lindrende
  • Uden parabener, parfume og farvestoffer

Anvendelse

Beskyttelseshætten på produktet fjernes inden brug. Pump herefter mousse ud 1-2 gange. Brug silikonebørsten til blidt at massere moussen ind i ansigtet og på halsen. Skyl det overskydende produkt af med lunkent vand. 

Moussen kan anvendes af alle hudtyper, men som resten af ULTIMATE serien, anbefales den især til moden hud. Du kan med fordel anvende en ansigtscreme fra ULTIMATE serien efterfølgende. 

Indhold: 150ml

Ingredienser

Aqua, Sodium Lauroyl Sarcosinate, Niacinamide, Propanediol, Acacia Cocinna Fruit Extract, Balanites Aegyptiaca Fruit Extract, Gypsophila Paniculata Root Extract, Phragnites Kharka Extract, Poria Cocos Extract, Allantoin, Sodium Benzoate, Sodium Hyaluronate, Phenoxyethanol, Ethylheylglycerin, Lactic Acid, Potassium Sorbate, Sorbic Acid, Disodium EDTA.

Indgår i kategorierne
Ansigtsvask Rens & Toner
Paraben fri Allergy Certified Dermokosmetisk

Andre kunder har også købt

Alternative produkter

Anmeldelser

Fri fragt over 200 kr.

Til DAO PakkeShop & med DAO Hjemmelevering

14 dages fortrydelse

14 dages fortrydelsesret fra den dag du modtager varen.

Medlemsbonus

Du opsparer bonus hver gang du handler i shoppen.

Kundeservice

Kontakt os på tlf. +45 7199 9817 eller pr. e-mail info@med24.dk.

Få tilsendt rabatkoder & nyheder!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få adgang til eksklusive rabatkoder, kampagner, produktnyheder og eksperttips til en sund livsstil.