Kundeservice
0 varer
Kurv
Basiron Wash Gel 5% - 100g
Basiron Wash Gel 5% - 100g

Basiron Wash Gel 5% - 100g

Vores pris: 172,95 DKK
172,95 DKK
På lager!
Leveringstid: 1-3 dage
Se fragt priser her!
(4)
Læs / skriv anmeldelser
Beskrivelse
Anmeldelser

Basiron Wash Gel 5% mod bumser (Acne vulgaris)
Basiron anvendes mod bumser (Acne vulgaris). Basiron indeholder benzoylperoxid, der hæmmer aknebakteriens vækst og opløser hudorme.

Dispenseringsform
Basiron® Wash, gel. 1 g indeholder 50 mg benzoylperoxid i et grundlag bestående af acrylat copolymer, carbomer 940, glycerol, natrium C14-16 olefinsulfonat, natriumhydroxid og renset vand.

Virkemåde
Benzoylperoxid virker antibakterielt over for Propionibacterium acnes og har tillige en komedolytisk og keratolytisk effekt.

Doseringsforslag
Basiron®Wash gel. Anvendes 2 gange dgl. Huden gøres våd og vaskes med gelen, som skal virke 1-5 min., før den skylles af.

Graviditet
Ringe absorption. Kan anvendes.

Amning
Absorberes i så ringe grad, at de opnåede koncentrationer i modermælken ikke frembyder risiko for det ammede barn. Bør ikke anvendes på brystvorter i ammeperioden.

Kontraindikationer
Allergi over for indholdsstoffer.

Forsigtighedsregler
Bør ikke anvendes på beskadiget hud, i øjenregionen eller på slimhinder. Forsigtighed tilrådes ved anvendelse på halsen og andre følsomme områder. Solbadning eller brug af solarium bør undgås.

Bivirkninger
Forbigående rødme, brænden og afskalning af huden ses. Dette aftager dog under fortsat brug og forsvinder efter et par dages seponering, hvorefter behandling kan genoptages, evt. med et præparat af lavere styrke. Kontaktdermatitis. Benzoylperoxid kan affarve tøj.

I alle pakninger ligger en brugsvejledning, som bør læses grundigt. Er du i tvivl, kontakt da egen læge.

Læs mere på indlægssedlen
Vi opfordrer til, at du læser indlægssedlen, som følger med produktet. Den kan endvidere læses ved at søge på produktet her.


Varenummer: 1641

Andre kunder har også købt

Alternative produkter

AnmeldelserTilbage til toppen

Du skal logge ind for at kunne skrive anmeldelser
Af Morten Larsen - 28-04-2016 
Produktet virker som det skal, og det har heldigvis få bivirkninger.
Af Louise Andersen - 14-09-2014 
Det er en skrap omgang, hvor huden rodmer og bliver tor. Men efter 3 uger med brug 2 gange om ugen hjalp det rigtig meget. Lige har jeg ingen aktive bumser, nu skal arrene bare vaek.
Af Karina S. - 07-07-2014 
Dette produkt er desværre alt alt for kraftigt for min hud. Efter kun 2 dages brug vågnede jeg med en alvorlig allergisk reaktion (voldsom hævelse, rødmen, udslæt, eksem, svie, sår). Dette blev kun værre i løbet af de efterfølgende 48 timer. Det lykkes mig først at få huden tilbage til nogenlunde normal tilstand efter 4 dages behandling med hormoncreme (binyrebark). Produktet er derfor nu smidt ud - jeg brugte Basiron 5% og Basiron Wash. Produktet er anvendt efter anvisning i indlægssedlen. Det skal siges at min læge ikke før har set en så alvorlig reaktion på produktet, og at det for mange andre har positiv effekt - bare ikke for mig.
Af Tilfreds! - 28-12-2011 
Det eneste produkt jeg har prøvet med absolut mærkbar effekt. Efter et par måneders brug har jeg stort set ingen urenheder. Bruger den morgen og aften.
Se webside
Med24.dk – Løkkensholmsvej 6 – DK-9480 Løkken – Tlf. +45 71999817 – E-mail: info@med24.dk - CVR nummer: 28520832