Basiron Wash Gel 5% - 100g

Basiron Wash Gel 5% - 100g
(5) Se anmeldelser
Se alle produkter fra Basiron
Varenummer: 1641

Basiron Wash Gel 5% mod bumser (Acne vulgaris)
Basiron anvendes mod bumser (Acne vulgaris). Basiron indeholder benzoylperoxid, der hæmmer aknebakteriens vækst og opløser hudorme.

Dispenseringsform
Basiron® Wash, gel. 1 g indeholder 50 mg benzoylperoxid i et grundlag bestående af acrylat copolymer, carbomer 940, glycerol, natrium C14-16 olefinsulfonat, natriumhydroxid og renset vand.

Virkemåde
Benzoylperoxid virker antibakterielt over for Propionibacterium acnes og har tillige en komedolytisk og keratolytisk effekt.

Doseringsforslag
Basiron®Wash gel. Anvendes 2 gange dgl. Huden gøres våd og vaskes med gelen, som skal virke 1-5 min., før den skylles af.

Graviditet
Ringe absorption. Kan anvendes.

Amning
Absorberes i så ringe grad, at de opnåede koncentrationer i modermælken ikke frembyder risiko for det ammede barn. Bør ikke anvendes på brystvorter i ammeperioden.

Kontraindikationer
Allergi over for indholdsstoffer.

Forsigtighedsregler
Bør ikke anvendes på beskadiget hud, i øjenregionen eller på slimhinder. Forsigtighed tilrådes ved anvendelse på halsen og andre følsomme områder. Solbadning eller brug af solarium bør undgås.

Bivirkninger
Forbigående rødme, brænden og afskalning af huden ses. Dette aftager dog under fortsat brug og forsvinder efter et par dages seponering, hvorefter behandling kan genoptages, evt. med et præparat af lavere styrke. Kontaktdermatitis. Benzoylperoxid kan affarve tøj.

I alle pakninger ligger en brugsvejledning, som bør læses grundigt. Er du i tvivl, kontakt da egen læge.

Læs mere på indlægssedlen
Vi opfordrer til, at du læser indlægssedlen, som følger med produktet. Den kan endvidere læses ved at søge på produktet her.

Produktets ingrediensliste, næringsindhold og emballage kan blive ændret over tid. Vi opdaterer løbende hjemmesiden, men tjek altid emballagen på det købte produkt.

Indgår i kategorierne
Behandle Acne og bumser
Diskret levering Lægemidler

Andre kunder har også købt

Alternative produkter

Anmeldelser

Fri fragt over 200 kr.

Til DAO PakkeShop & med DAO Hjemmelevering

14 dages fortrydelse

14 dages fortrydelsesret fra den dag du modtager varen.

Medlemsbonus

Du opsparer bonus hver gang du handler i shoppen.

Kundeservice

Kontakt os på tlf. +45 7199 9817 eller pr. e-mail info@med24.dk.

Få tilsendt rabatkoder & nyheder!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få adgang til eksklusive rabatkoder, kampagner, produktnyheder og eksperttips til en sund livsstil.