PSO Specialcréme no. 14 - 250 ml

PSO Specialcréme no. 14 - 250 ml
172,00 -9%
Vejl. pris 189,00
(2) Se alle anmeldelser
Se alle produkter fra Juhldal
Varenummer: 949
Ofte købt sammen
PSO Specialcréme no. 14 - 250 ml
Juhldal PSO Body Shampoo no. 5 - 250 ml
PSO Lotion No. 11 - 150 ml
Pris i alt
152,00

Produktbeskrivelse

Ingredienser
Anmeldelser

PSO Specialcréme no. 14, med NATURLIG KULSUKKER - når din hud for alvor trænger til en ny næring, som også gavner i dybden. Anvendes mod kløe/iritation.
  
Juhldal PSO Specialcreme no.14 er et nyt naturprodukt i den omfattende og populære Juhldal PSO hudplejeserie. Den blev udviklet efter opfordringer fra tilfredse brugere, der har opnået gode resultater med PSO Lotion no. 11 og PSO Lotion no. 12 (som styrker hudens ophelingsprocesser). Man efterlyste en virkelig fed, bredt virkende naturcreme til efterbehandling, der også kunne hjælpe hudens dybere liggende lag. Og det er netop, hvad helse- og sundhedsforskeren Jørgen Juhldal har skabt med Specialcreme no.14. Den er bl.a. baseret på et samspil mellem den virkningsfulde lægeurt Kulsukker (Symphytum officinale) og de meget fugtgivende Jojoba- og Abrikoskerneolier.
Specialcreme no.14 har en udpræget beroligende virkning på huden, og er derfor også velegnet til pleje imod kløe og anden hudirritation  

Andre kunder har også købt

Alternative produkter

Anmeldelser

Af Signe - 22-10-2010
Helt fantastisk fugtgivende creme til tør, sensitiv hud. Jeg har brugt denne creme on/off i mange år, og jeg vender altid tilbage til den, når jeg igen har forkøbt mig i et eller andet fancy. Den er let, kølende og virkelig fugtgivende i dybden og i lang tid. Jeg bruger den som ansigtscreme hele året, og min hud elsker den. Den er ikke fancy, der er ikke noget hokus pokus, men den holder hvad den lover. Har erfaret at squalene er en af de bedste ingredienser i cremer for mig, og denne er et meget prisvenligt alternativ til f.eks. Beauté Pacifique, som også er baseret på squalene.
Af Rikke Munk Haagensen - 22-01-2008
Om vinteren har min søn på 5 år tendens til at få tør hud på især ben og arme. Han havde som spæd børneeksem, som blev behandlet med lægeordineret kortison-creme. Vi fandt dog ud af, at hvis vi brugte PSO cremen hver dag - kunne vi skære kraftigt ned i brugen af kortisonsalven, som i længden kan gøre mere skade end gavn. Nu bruger hele familien PSO-cremen, som er let at smøre ind og den indeholder ikke skadelige stoffer. Vi bruger den også om sommeren som after-sun.

Fri fragt over 200 kr.

Til DAO PakkeShop & med DAO Hjemmelevering

14 dages fortrydelse

14 dages fortrydelsesret fra den dag du modtager varen.

Medlemsbonus

Du opsparer bonus hver gang du handler i shoppen.

Kundeservice

Kontakt os på tlf. +45 7199 9817 eller pr. e-mail info@med24.dk.

Få tilsendt rabatkoder & nyheder!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få adgang til eksklusive rabatkoder, kampagner, produktnyheder og eksperttips til en sund livsstil.