PSO Specialcréme no. 14 - 250 ml

PSO Specialcréme no. 14 - 250 ml
(2) Se anmeldelser
Se alle produkter fra Juhldal
Varenummer: 949

Produktbeskrivelse

Ingredienser
Anmeldelser

PSO Specialcréme no. 14, med NATURLIG KULSUKKER - når din hud for alvor trænger til en ny næring, som også gavner i dybden. Anvendes mod kløe/iritation.
  
Juhldal PSO Specialcreme no.14 er et nyt naturprodukt i den omfattende og populære Juhldal PSO hudplejeserie. Den blev udviklet efter opfordringer fra tilfredse brugere, der har opnået gode resultater med PSO Lotion no. 11 og PSO Lotion no. 12 (som styrker hudens ophelingsprocesser). Man efterlyste en virkelig fed, bredt virkende naturcreme til efterbehandling, der også kunne hjælpe hudens dybere liggende lag. Og det er netop, hvad helse- og sundhedsforskeren Jørgen Juhldal har skabt med Specialcreme no.14. Den er bl.a. baseret på et samspil mellem den virkningsfulde lægeurt Kulsukker (Symphytum officinale) og de meget fugtgivende Jojoba- og Abrikoskerneolier.
Specialcreme no.14 har en udpræget beroligende virkning på huden, og er derfor også velegnet til pleje imod kløe og anden hudirritation  

Andre kunder har også købt

Alternative produkter

Anmeldelser

Fri fragt over 200 kr.

Til DAO PakkeShop & med DAO Hjemmelevering

14 dages fortrydelse

14 dages fortrydelsesret fra den dag du modtager varen.

Medlemsbonus

Du opsparer bonus hver gang du handler i shoppen.

Kundeservice

Kontakt os på tlf. +45 7199 9817 eller pr. e-mail info@med24.dk.

Få tilsendt rabatkoder & nyheder!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få adgang til eksklusive rabatkoder, kampagner, produktnyheder og eksperttips til en sund livsstil.