Kundeservice
0 varer
Kurv
Mellisa Citron Melisse læbepomade - 10 ml
Mellisa Citron Melisse læbepomade - 10 ml

Mellisa Citron Melisse læbepomade - 10 ml

35,95 DKK
-8%
39,00 DKK
På lager!
Leveringstid: 1-3 dage
Se fragt priser her!
(7)
Læs / skriv anmeldelser
Med24 Medlemsklubben
Beskrivelse
Indhold
Anmeldelser

Mellisa Citron Melisse læbepomade.

Mellisa Citronmelisse er en celleopbyggende læbepleje, som fugter læberne og giver dem fylde.

Citronmelisse læbepomaden fra Mellisa indeholder ikke petrokemiske olier eller voks, der normalt lægger sig som en hinde på læberne, og trænger derfor ind i læberne efter ca. 3-5min.

Mellisa citronmelisselæbepomade giver læberne mere fylde, en sund, rød farve, elesticitet og smidighed. Udglatter smårynker omkring læberne.

Anvendelse: Du kan med fordel anvende Mellisas citronmelisse læbepomade dagligt. Læbepomaden forebygger forkølelsessår ved dagligt brug. Hvis der har dannet sig sviende blærer på læberne, smøres flere gange dagligt og et tykt lag til natten.


Varenummer: 472
Ingredienser: Prunus Armeniaca Kernel Oil (Abrikoskerneolie)*, Melissa Officinalis Leaf Extract (Citronmelisse)*, Cera Alba (Gul Bivoks)*, Aloe Barbadensis Leaf Juice (Aloe Vera)*, Theobroma Cacao Seed Butter (Kakaosmør)*, Arnica Montana Flower Extract (Arnica)*, Chamomilla Recutita Flower Extract (Kamille)*, Tocopheryl Acetate (vitamin E), Rosmarinus Officinalis Leaf Extract (Rosmarin)*

Er der angivet en * ved en ingrediens, er den 100% økologisk
Oprindelsesland: Danmark

Andre kunder har også købt

Alternative produkter

AnmeldelserTilbage til toppen

Du skal logge ind for at kunne skrive anmeldelser
Af Helle - 10-04-2016 
Lige som andre kunder, har jeg en klar fornemmelse af, at jeg ikke får ligeså mange forkølelsessår, når jeg bruger denne. Derudover er det bare en rigtig god læbepomade, som gør hvad den skal. Smart og praktisk emballage.
Af Tine - 10-04-2016 
Bruger denne læbepomade hver aften, den holder forkølelsessår væk - super go!
Af Tina Traberg - 22-09-2015 
Super god og uundværlig især hvis man har tendens til tørre læber, og eks. forkølelsessår.
Af Marianne - 16-02-2014 
Super lækker læbepomade. Den er drøj, lækker blød, trækker ind i læberne og holder længe. Har haft meget tørre læber denne vinter, og har testet omkring 5 forskellige læbepomader før denne, uden at det ændrede noget. Mellisa lindrede med det samme, og jeg kunne se god virkning efter kun 1/2 dags brug. Jeg kommer ikke til at bruge andre læbepomader fra nu af! Dens hæmmende virkning på bakterier og virus er desuden et stor plus, når man af og til har problemer med forkølelsessår.
Af hblix - 02-07-2012 
Super læbepomade. Har hjulpet meget på mine ofte tørre og sprunkne læber. Synes heller ikke jeg har haft forkølelsessår så ofte efter jeg er begyndt at bruge den. Og så er den tilmed billig!
Af Sus Thomsen - 25-03-2008 
Jeg synes den her læbepromade er rigtig god. Den er meget neutral i duft og smag, læberne bliver dejligt bløde. Og så koster den ikke mere end andre læbepromader. Dog kan den være svær at trykke ud hvis den er blevet kold. Så skal den bare i bukselommen i 2 min.
Af Birgitte Vestergaard - 09-03-2008 
Hej, denne læbepomade kan jeg klart anbefale.. så er det slut med sprunkne læber ;-)
Se webside
Med24.dk – Løkkensholmsvej 6 – DK-9480 Løkken – Tlf. +45 71999817 – E-mail: info@med24.dk - CVR nummer: 28520832