Organic Boost Zinobel Body oil - 100 ml

1
Se alle produkter fra Zinobel Organic Boost
Varenummer: 13345

Lækker High Care Body Oil fra Zinobel Orangic Boost

Det danske brand Zinobel Organic Boost fremstiller eksklusive plejeprodukter, alle baseret på veganske formularer og økologiske ingredienser. Denne High Care Body Oil er en rig kropsolie med flere gode egenskaber, som ligeledes er af den bedste kvalitet. 

High Care Body Oil blev i 2014 nomineret til Årets Grønne Pris ved Danish Beauty Awards på baggrund af det naturlige indhold og fantastiske virkning. Produktet medvirker til effektivt at fugte og nære huden samt beskytte og afbalancere den, så den ikke påvirkes negativt af miljømæssige faktorer. Olien absorberes hurtigt i huden og er fantastisk til brug både om sommeren og vinteren. 

Simpel men effektiv formular

Oliens indhold består af en kombination af flere økologiske olier fra blandt andet hyben, granatæble, argan og mange flere. Sammen indeholder de masser af næring, sebum-identiske fedtstoffer og antioxidanter. Olien har et særligt indhold af E-vitamin, som også virker antioxidant på cellerne, således at de beskyttes helt optimalt mod frie radikaler og andet stress. High Care Body Oil har en skøn duft, som den får fra et strejf af æteriske olier. 

Nyd en velplejet, blød, næret, mættet, fugtet og beskyttet hud på den bedste måde med Zinobels lækre kropsolie. 

Anvendelse

Olien kan bruges, lige når du har behov for det. Gør den til en del af din hudplejerutine og brug den på ren hud efter badet - så vil du altid have en lækker og sund hud. Produktet er effektivt ved tør hud som opstår på grund af koldt og tørt vejr eller meget sol. 

Oliens andre fordele

  • Virker i hudens dybe lag
  • Indeholder 99% naturlige ingredienser
  • Plantemateriale er 99% økologisk
  • Indeholder ingen tilsatte parfume-, farve- eller andre syntetiske stoffer
  • Vegansk - uden animalske produkter

Indhold: 100ml

Ingredienser

Carthamus tinctorius seed oil*. Macadamia ternifolia seed oil*. Rosa canina fruit oil*. Argania spinosa kernel oil*. Helianthus annuus seed oil*. Daucus carota sativa root extract*. Punica granatum seed oil*. Tocopheryl acetate. Daucus carota sativa seed oil. Ascorbyl palmitate. Beta-carotene. Parfume. Pimpinella anisum fruit oil. Vanillin. Eucalyptus globulus leaf oil. Linalool#.

Produktets ingrediensliste, næringsindhold og emballage kan blive ændret over tid. Vi opdaterer løbende hjemmesiden, men tjek altid emballagen på det købte produkt.

Se alle produkter fra Zinobel Organic Boost
Varenummer: 13345

Andre kunder har også købt

Alternative produkter

Anmeldelser

Fri fragt over 299 kr.

Til DAO PakkeShop & med DAO Hjemmelevering

14 dages fortrydelse

14 dages fortrydelsesret fra den dag du modtager varen.

Medlemsbonus

Du opsparer bonus hver gang du handler i shoppen.

Kundeservice

Kontakt os på tlf. +45 7199 9817 eller pr. e-mail info@med24.dk.

Få tilsendt rabatkoder & nyheder!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få adgang til eksklusive rabatkoder, kampagner, produktnyheder og eksperttips til en sund livsstil.