Økologisk og vegansk hudpleje fra Zinobel Organic Boost

9 Produkt(er)

Naturlig og dansk hudpleje fra Zinobel Organic Boost

Zinobel er et dansk brand, som fremstiller de lækreste hudplejeprodukter med naturen i centrum. 

I alle deres eksklusive produkter er der anvendt de bedste ingredienser, naturen har at byde på. Alle har de en gavnlige virkning for din hud, så den holdes sund og smuk på helt naturlig vis. Zinobel Organic Boosts sortiment er både egnet til kvinder og mænd, og er især god til følsom og tør hud, eller aldrende og moden hud, idet mange produkter har virksomme anti-age egenskaber. En meget høj del af de anvendte ingredienser virker cellegenererende og rynkereducerende, og overordnet set indeholder produkterne mellem 60-100% aktivstoffer, hvilket giver dem en særdeles høj effektivitet. 

Produktserien består blandt andet af: 

  • Dagcremer med- og uden parfume
  • Håndcreme
  • Lækker kropsolie
  • Renseprodukter
  • Effektiv serum
  • Natcremer med- eller uden duft

Seriens produkter er baserede på fine økologiske olier kombineret med anti-age koncentrater og masser af beskyttende anti-oxidanter. 

Økologi og klimabevidsthed i fokus

Zinobel går højt op i bæredygtighed og miljøvenlighed. Brandet bestræber sig på at udvikle kvalitetsprodukter, som skader naturen minimalt. 

I Organic Boost produkterne er den nyeste hudplejeteknologi kombineret med koncentrerede økologiske ingredienser - alle produkterne har et indhold af mellem 86-100% økologiske plantematerialer. De naturlige organiske ingredienser dyrkes økologisk for at opnå størst mulig synergi, hvilket betyder, at planternes stoffer og næring optages langt bedre i produktet, når tingen dyrkes økologisk. På denne måde får du det reneste produkt af den højeste kvalitet. Ved at være økologisk dyrket undgås pesticider, som i særdeleshed forurener vores klima. 

Zinobel ønsker, at deres miljøvenlige produkter også sælges på en bæredygtig måde. Af denne grund er produkterne indeholdt i emballage lavet af nedbrydelig plast eller genanvendelig glas. Pumpeprodukterne har et særligt vakuum, som sørger for, at intet produkt går til spilde i emballagen hos forbrugeren. I emballagen er anvendt minimal plast mens de yderste æsker er lavet af bæredygtigt FSC-træ. 

Anmelderoste produkter

Zinobel Organic Boost er højt anprist af sportsudøvere samt førende kosmetologer og makeup-artister, og det er ikke uden grund. 
Flere af brandets produkter har været nomineret ved Danish Beauty Awards både i 2012, 2013 og 2014 på baggrund af det naturlige indhold, den bæredygtige produktion og deres virksomme egenskaber for dig og din hud. 

Hvorfor bruge Zinobel Organic Boost?

Zinobel er velegnet til den moderne forbruger, som går højt op i effektivitet og kvalitet men også vægter miljø, økologi og bæredygtighed højt. De minimalistiske produkter kommer i helt simple indpakninger, der ikke er pyntet prangende eller tilsat diverse dufte og farver. Hos Zinobel er det nemlig det indre der tæller, og de lader ingredienserne samt produkternes virkning tale for sig selv. 

Fri fragt over 299 kr.

Til DAO PakkeShop & med DAO Hjemmelevering

14 dages fortrydelse

14 dages fortrydelsesret fra den dag du modtager varen. (Gælder ikke håndkøbslægemidler)

Medlemsbonus

Du opsparer bonus hver gang du handler i shoppen.

Kundeservice

Kontakt os på tlf. +45 7199 9817 eller pr. e-mail info@med24.dk.

Gør som 300.000 andre!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få adgang til eksklusive rabatkoder, kampagner, produktnyheder og eksperttips til en sund livsstil.