Carbamid

Ønsker du at hjælpe huden til at blive glat, smidig og velplejet? Med en Carbamid creme, kan du blandt andet styrke hudens barrierefunktion og nedsætte vandfordampningen, så du undgår tør, ru og skællende hud!

Læs mere om carbamid 

13 Produkt(er)

Carbamid creme

Der hvor fedtstofferne nedsætter fordampningen gennem hudens beskyttende lag, binder og bevarer fugtighedsgiverne vand og fugt i huden. Fugtet hud kan dog opnås på mange måder og ved hjælp af flere naturlige stoffer.

I ingredienslisten på din creme kan du hurtigt genkende fugtighedsgiverne. Nogle af de hyppigste er: 

  • Urea også kaldet carbamid
  • Glycerin
  • Trehalose
  • Panthenol
  • Bytulen glycol
  • Propylene glycol

Hvad er Carbamid?

Urea (karbamid) er et af kroppens egne naturlige stoffer, som er med til at styrke hudens barrierefunktion og nedsætte fordampningen af vand.

Med andre ord er carbamid en vigtig medspiller i hudens yderste lag. Her fungerer det nemlig som en del af hudens naturlige fugtgivende egenskaber, hvor det er med til at holde huden fugtet ved både at tiltrække og binde vandet i huden.

Godt for tør hud og tørhudslidelser
I forbindelse med visse hudlidelser, der forårsages af tab af vand i de yderste hudlag, eller hvor hudbarrierens funktion er nedsat, som ved psoriasis, behøver huden hjælp fra særlige stoffer til at blive genopbygget og velplejet.   

Med carbamid cremernes fugtgivende, blødgørende og skælhæmmende egenskaber kan det for den tørre, ru, hårde og skællende hud, være en stor hjælp, at et af hudens styrkende og naturlige stoffer kommer til undsætning. Med en carbamid creme kan huden efter brug efterlades glat, smidig og velplejet fremfor irriteret, plaget og tør.  

Carbamid creme 10% og derover

I en creme hvor koncentrationen af carbamid er over 10% kan stoffet hjælpe med at nedbryde det yderste hudlag og dertil reducere tykkelsen på skæl.

Disse cremer er oftest henvendt særligt tørre områder som hæle, fødder, hænder og albuer. 

Carbamid creme under 10%

Ved en koncentration under 10% kan stoffer primært tiltrække og holde på vand, således du hjælper hudens øverste lag med at holde sig fugtet. Ved tørhudslidelser forbinder man tabet af vand med en nedsat funktion af hudens barriere.

Disse cremer er egnet til at tage hånd om ansigtet samt resten af kroppen.  

Anvendelse

Anvendelse af carbamid creme afhænger af den enkeltes behov, din eventuelle hudlidelse samt cremens koncentration. Du kan anvende de enkelte cremer flere gange dagligt og gerne efter vask, hvor hudens naturlige fedt og olier skrubbes af.

For det bedste resultat bør du påføre cremen på en let fugtet hud. Derudover bør du vide, at carbamid kan svie de steder, hvor huden er beskadiget – dette er dog helt ufarligt.  

Køb carbamid creme hos Med24.dk

Hos Med24.dk finder du et udvalg af carbamid cremer fra de mest anerkendte mærker som Eucerin UreaRepair Håndcreme, HTH lotion og Faaborg Pharma Carbamid creme. Vi tilbyder flere af disse til skarpe priser, og desuden med mulighed for hurtig levering og fri fragt!

Blandt andet finder du:

HTH Original Body Lotion, der giver øjeblikkelig fugt samtidig med en langvarig effekt. Denne lotion indeholder stofferne karbamid, mælkesyre og betain, som er hudens egne fugtgivende stoffer. Resultatet er en styrket barrierefunktion samt en smidig og gennemfugtet hud.

MDerma MD21 Carbamide Lotion 5%, som ved hjælp af sine gode og nærende ingredienser er i stand til at tilføre og binde fugten i huden. Med denne efterlades den tørre og let irriterede hud både blød, fugtmættet og glat. 

Fri fragt over 349 kr.

Til DAO PakkeShop & med DAO Hjemmelevering

14 dages fortrydelse

14 dages fortrydelsesret fra den dag du modtager varen. (Gælder ikke håndkøbslægemidler)

Medlemsbonus

Du opsparer bonus hver gang du handler i shoppen.

Kundeservice

Kontakt os på tlf. +45 7199 9817 eller pr. e-mail info@med24.dk.

Gør som 300.000 andre!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få adgang til eksklusive rabatkoder, kampagner, produktnyheder og eksperttips til en sund livsstil.