Naturfarm Caviar antiage Body Lotion - 250ml

1
1
1
Se alle produkter fra Naturfarm & Naturfarm Caviar
Varenummer: 6766

Naturfarm - Nærende Body Lotion med Caviar

Naturfarm Caviar Anti-Age Body Lotion er et naturligt hudplejeprodukt, der mætter og plejer din hud. Huden behandles på bedste vis, og efterlades mættet, beskyttet og forynget. 

Virkning
Caviar Anti-Age Body Lotion er fremstillet på basis af en række aktive naturprodukter, der effektivt og blidt behandler huden. Cremen er baseret på caviar som både er protein- og vitaminrigt, og som har en hæmmende effekt på aldring af huden, og giver cremen sin anti-aging effekt. Aloe Vera, tara og cupuacusmør gør huden smidig og har en fugtgivende virkning, så huden er mættet og holder på sin naturlige fugt dagen lang. Cremen er tilsat rosenrod, som forbedrer hudens udseende og derudover øger dit endorfinniveau. Dermed bidrager Anti-Age Body Lotion til en dejlig følelse af velvær og lykke.  

Caviar Anti-Age Body Lotion kan bruges til alle hudtyper men er især velegnet til dig der ønsker at bringe nyt liv og et element af ungdommelighed til moden og aldrende hud. 

Om mærket:
Naturfarms produkter er danskproducerede, og indeholder kun økologiske og naturlige ingredienser. 

Egenskaber

  • Hæmmer aldring af huden og forynger hudceller
  • Gennemfugter huden så den holdes mættet og sund
  • Efterlade en følelse af velvær
  • Forbedrer hudens tekstur
  • Indeholder naturlige ingredienser

Anvendelse

Caviar Body Lotion anvendes som en almindelig kropscreme, og skal anvendes på hud der enten er tør er let fugtig. Kan med fordel anvendes efter et dejligt bad. Cremen masseres ind i huden med blide bevægelser, indtil den lette lotion er helt absorberet. 

Anbefales til moden og aldrende hud. 

Indhold: 250ml

Ingredienser:

Aloe Barbadensis Gel, Prunus Armeniaca, Glycerin, Caesalpinia Spinosa, Cetyl alkohol, Roe (Caviar Extract), Ginkgo Biloba, Cera alba, Glycol Distearate, Glycerylstearat, Theobroma Grandiflorum, Bromelain, Rhodiola Rosea Root, Potassium sorbate, Sodium Sorbate, Potassium Cetyl Phosphate, Sodium Caproyl Lactylate, Natrium Stearoyl Glutamat, Xanthan gum, aromastoffer, Rosmarin, Tocopherol Acetate, Ascorbyl Acetate, Lecithin, Foeniculum Vulgare, Humulus Lupulus, Matricaria Chamomilla, Melissa Officinalis, Achillea Millefolium, Triticum Vulgare Villars, Medicago Sativa, Raphanus Sativus

Oprindelsesland: Danmark

Produktets ingrediensliste, næringsindhold og emballage kan blive ændret over tid. Vi opdaterer løbende hjemmesiden, men tjek altid emballagen på det købte produkt.

Se alle produkter fra Naturfarm & Naturfarm Caviar
Varenummer: 6766

Andre kunder har også købt

Alternative produkter

Anmeldelser

Fri fragt over 299 kr.

Til DAO PakkeShop & med DAO Hjemmelevering

14 dages fortrydelse

14 dages fortrydelsesret fra den dag du modtager varen. (Gælder ikke håndkøbslægemidler)

Medlemsbonus

Du opsparer bonus hver gang du handler i shoppen.

Kundeservice

Kontakt os på tlf. +45 7199 9817 eller pr. e-mail info@med24.dk.

Gør som 300.000 andre!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få adgang til eksklusive rabatkoder, kampagner, produktnyheder og eksperttips til en sund livsstil.