Beauté Pacifique Bodylotion - Tør Hud - 200 ml

Beauté Pacifique Bodylotion til tør hud - Med24.dk
(2) Se anmeldelser
Se alle produkter fra Beauté Pacifique
Varenummer: 919

Produktbeskrivelse

Ingredienser
Anmeldelser

Har du tør, irriteret, solskoldet eller kløende hud, så skal du prøve Beauté Pacifique Bodylotion!

Lait Soyeux Hydratant Du Corps fra Beauté Pacifique er en rigtig god bodylotion til tør og irriteret hud.
Otte ud af ti vurderede produktet til at være det bedste, de havde prøvet. På grund af det høje indhold af Squalane og vitamin A, er denne bodylotion også særdeles velegnet til kosmetisk behandling af ekstraordinær tørhed ved eksempelvis eksemer og Psoriasis. Virker lindrende og plejende på irriteret og solskoldet hud.
Om vinteren er der mange der oplever, at deres hud bliver mere tør - er du én af dem, så er det en god idé at bruge denne bodylotion.

Dokumenteret til at forøge hudens fugtindhold med gennemsnitligt 65% efter 30 dages behandling.

Velegnet til:

- Tør hud
- Irriteret hud
- Vinter
- Solskoldet hud
- Eksem og psoriasis

Egenskaber:

  • Anti-age produkt til hele kroppen
  • Giver stærkt forøget fugtindhold og gør huden blød i mange timer
  • Tilfører naturlig Squalane og Vitamin A, der tilsammen gør huden langt mere robust
  • Særdeles velegnet til pleje af hud med alvorlige problemer med tørhed

Hovedingredienserne og deres virkning:

Glycerin er en af de mest anvendte fugtighedsgivende ingredienser. Den fremmer også smøring og blødgøring af huden. Glycerin kan uden problemer anvendes til selv meget sensitive hudtyper.
Squalane fungerer som effektive "transportrør" for A-vitaminerne og andre olieopløselige, aktive ingredienser. Mangel på squalane i huden medfører til for tidlig ældning af huden såsom tørhed og manglende elasticitet.
Tocopherol er en kilde til E-vitamin, der fungerer som en naturlig fugtgiver, der også er i stand til at reducere fine linjer og rynker.
Tocopheryl Acetate er en afledning af E-vitamin, der spiller en vigtig rolle i at beskytte både huden og cremerne mod frie radikaler.
Retinyl Palmitate er en kilde til stabil A-vitamin, som er formuleret til at vedblive meget aktiv - både under opbevaring samt, når den påføres huden. Indkapslet i nanometerstore dråber af Squalane kan A-vitaminen arbejde ned igennem huden i mængder, der er tilstrækkelige til at hudens egne celler stimuleres til at gendanne tabt kollagefiberstruktur. Derved formindskes rynker og fine linjer og hudens struktur i hele hudens tykkelse forynges. I den patenterede kombination med Squalane, der fungerer som effektiv transportør gennem huden, har A-vitamin en helt unik anti-age effekt.
Glycyrrhiza Glabra/Licorice Root Extract er ekstrakt fra lakridsrod. Denne ekstrakt er et kendt middel til sårheling og mod irritationer i huden og muliggør, at kraftigt virkende ingredienser får effekt uden bivirkninger. Med denne ekstrakt kan effektive produkter også anvendes på sart hud.

Anvendelse:

Påfør efter behov på tør/irriteret hud. Huden vil øjeblikkeligt blive lindret..


Indhold: 200 ml

Ingredienser:

Aqua / Water, Glycerin, Citrus Medica Limonum / Lemon Extract, Squalane, Propylene glycol, Glycerylstearat, PEG-100 Stearate, Aloe vera-pulver, Lanolin, Polysorbat 60, Cetearyl Alcohol, PEG-20 stearate, Behenyl Alkohol, Lanolin Alcohol, Caprylic / Capric Triglyceride, Isopropyl palmitate, Phenoxyethanol, Ethylhexylglycerin, Dimethicone, Stearic Acid, Tocopherol, Tocopherylacetat, Retinylpalmitat, Parfum / Fragrance, Oleyl Alcohol, Tetrasodium EDTA, Glycyrrhiza Glabra / Licorice Root Extract, Acrylates / C10-30 Alkyl Acrylate Crosspolymer

Andre kunder har også købt

Alternative produkter

Anmeldelser

Fri fragt over 200 kr.

Til DAO PakkeShop & med DAO Hjemmelevering

14 dages fortrydelse

14 dages fortrydelsesret fra den dag du modtager varen.

Medlemsbonus

Du opsparer bonus hver gang du handler i shoppen.

Kundeservice

Kontakt os på tlf. +45 7199 9817 eller pr. e-mail info@med24.dk.

Få tilsendt rabatkoder & nyheder!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få adgang til eksklusive rabatkoder, kampagner, produktnyheder og eksperttips til en sund livsstil.