EcoTools Bristle Bath Brush - 1 stk.

1
Se alle produkter fra EcoTools
Varenummer: 50828

EcoTools Bristle Bath Brush - badebørste med bløde, let eksfolierende børster og et miljøvenligt håndtag i ergonomisk design

Denne smarte badebørste er en sand nødvendighed, hvis du vil tage dig ekstra godt af din hud. EcoTools Bristle Bath Brush er lavet med bløde, syntetiske børstehår, som effektivt og behageligt rengør huden i badet. Den har desuden et ergonomisk håndtag for at sikre dig kontrol under vask samt gør det problemfrit at nå svært tilgængelige områder - eksempelvis ryggen og benene!

Badebørsten er fremstillet af miljøvenlige og veganske materialer. Børstehårene er 100% cruelty-free, mens håndtaget er fremstillet af genanvendelig bambus.

Anvendelse

Fugt børsten og påfør din yndlingskropsvask. Massér nu blidt over hele kroppen for at rengøre huden. Et godt tip er desuden at anvende en tør børste til at eksfoliere og fjerne døde hudceller før badet, så din hud bliver dejlig blød, helt glat og flot glødende.


Indhold:
1 stk.

Produktets ingrediensliste, næringsindhold og emballage kan blive ændret over tid. Vi opdaterer løbende hjemmesiden, men tjek altid emballagen på det købte produkt.

Leaping Bunny / Ikke testet på dyr Vegan Friendly

Andre kunder har også købt

Alternative produkter

Anmeldelser

Fri fragt over 299 kr.

Til DAO PakkeShop & med DAO Hjemmelevering

14 dages fortrydelse

14 dages fortrydelsesret fra den dag du modtager varen.

Medlemsbonus

Du opsparer bonus hver gang du handler i shoppen.

Kundeservice

Kontakt os på tlf. +45 7199 9817 eller pr. e-mail info@med24.dk.

Få tilsendt rabatkoder & nyheder!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få adgang til eksklusive rabatkoder, kampagner, produktnyheder og eksperttips til en sund livsstil.