Kundeservice
0 varer
Kurv
Nova TTO sæbefri vask
Nova TTO sæbefri vask

Nova TTO sæbefri vask - 250 ml

67,95 DKK
-20%
85,00 DKK
På lager!
Leveringstid: 1-3 dage
Se fragt priser her!
(1)
Læs / skriv anmeldelser
Med24 Medlemsklubben
Beskrivelse
Indhold
Anmeldelser

Nova TTO sæbefri vask - Mild, antiseptisk/ bakteriedræbende og forfriskende sæbefri (sulfatfri) flydende vask som ikke virker udtørrende.

Nova TTO Sæbefri vask er rigtig god hvis ikke du tåler sæbe! Er du en af dem som vasker hænder mange gange i løbet af dagen og dårligt tåler de sulfater som er i almindelige sæber og som er med til at udtørre huden? Så skulle du prøve NovaTTO Sæbefri vask som er fri for sulfater, men effektivt fjerner overskydende fedt samt overførte bakterier. Vasken skummer ikke som almindelig sæbe og udtørre ikke huden, men er effektiv til sart og sensibel hud samt ved hyppig håndvask.  

Renser i dybden for bakterier og efterlader huden ren, frisk og blød. Effektiv til håndhygiejne i fx køkken og på institutioner. Særdeles velegnet til hyppig håndvask, krops- og intimhygiejne ved sart og sensibel hud samt hud med irritationer. Kan også bruges mod uren hud og bumser. Kan anvendes på hele kroppen, også i ansigtet. pH 4,5.

Nova TTO sæbefi vask indeholder 5% Tea Tree Oil og E-vitamin.

Anvendes til hånd, krops- og intimvask. 


Varenummer: 992
Ingredienser: Aqua, Lauryl Glucoside, Cocamidopropyl Betaine, Melaleuca Alternifolia Oil, Laureth-4, Methylpropanediol, Sodium Chloride, Caprylyl Glycol, Lactic Acid, Tocopheryl Acetate, Undecylenic Acid, Phenylpropanol, Limonene, Linalool
Allergener: Limonene, Linalool

Andre kunder har også købt

Alternative produkter

AnmeldelserTilbage til toppen

Du skal logge ind for at kunne skrive anmeldelser
Af Elisabeth Sørensen - 12-03-2015 
Super godt når man har kløe i huden -lugter ikke godt men bare det hjælper
Se webside
Med24.dk – Løkkensholmsvej 6 – DK-9480 Løkken – Tlf. +45 71999817 – E-mail: info@med24.dk - CVR nummer: 28520832