Nova TTO sæbefri vask - 250 ml

Nova TTO sæbefri vask
(3) Se anmeldelser
Se alle produkter fra Nova TTO
Varenummer: 992

Nova TTO sæbefri vask - Mild, antiseptisk/ bakteriedræbende og forfriskende sæbefri (sulfatfri) flydende vask som ikke virker udtørrende.

Nova TTO Sæbefri vask er rigtig god hvis ikke du tåler sæbe! Er du en af dem som vasker hænder mange gange i løbet af dagen og dårligt tåler de sulfater som er i almindelige sæber og som er med til at udtørre huden? Så skulle du prøve NovaTTO Sæbefri vask som er fri for sulfater, men effektivt fjerner overskydende fedt samt overførte bakterier. Vasken skummer ikke som almindelig sæbe og udtørre ikke huden, men er effektiv til sart og sensibel hud samt ved hyppig håndvask.  

Renser i dybden for bakterier og efterlader huden ren, frisk og blød. Effektiv til håndhygiejne i fx køkken og på institutioner. Særdeles velegnet til hyppig håndvask, krops- og intimhygiejne ved sart og sensibel hud samt hud med irritationer. Kan også bruges mod uren hud og bumser. Kan anvendes på hele kroppen, også i ansigtet. pH 4,5.

Nova TTO sæbefi vask indeholder 5% Tea Tree Oil og E-vitamin.

Anvendes til hånd, krops- og intimvask. 

Ingredienser:

Vand, Laurylglucosid, Cocamidopropyl Betaine, tea tree olie (Melaleuca Alternifolia Oil), Laureth-4, Methylpropanediol, Natriumchlorid, Caprylyl Glycol, Mælkesyre, Tocopherylacetat, Undecylensyre, Phenylpropanol, Limonen, Linalool

Allergener:

Limonen, Linalool

Andre kunder har også købt

Alternative produkter

Anmeldelser

Fri fragt over 200 kr.

Til DAO PakkeShop & med DAO Hjemmelevering

14 dages fortrydelse

14 dages fortrydelsesret fra den dag du modtager varen.

Medlemsbonus

Du opsparer bonus hver gang du handler i shoppen.

Kundeservice

Kontakt os på tlf. +45 7199 9817 eller pr. e-mail info@med24.dk.

Få tilsendt rabatkoder & nyheder!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få adgang til eksklusive rabatkoder, kampagner, produktnyheder og eksperttips til en sund livsstil.