Jaderuller Grøn - 1 stk.

1
1
1
1
Se alle produkter fra Infinity Stone
Varenummer: 37621

Jaderuller i farven grøn til ansigtet

Med denne kvalitets jaderulle styrker du mikrocirkulationen i huden, og dermed cellevævet. Når du styrker cellevævet opnår du en opstrammende effekt på huden og øger samtidig blodcirkulationen. Du vil opleve at din huden fremstår mere fast og med en flot glød der udstråler sundhed. Jaderullen styrker samtidig muskulaturen i ansigtet og kan anvendes til ansigtsmassage sammen med en god ansigtsolie. Rullen er lavet af jade.

Jaderullen har en lille rulle i den ene ende og en stor i den anden ende. Den store rulle er ideel til større områder som hals, kinder, pande, hage og lignende. Med den lille rulle kan du nemt komme til ved øjne, næse, læber osv.

Oprindeligt blev jaderullen anvendt i Kina og er i århundrede blevet brugt til at fremme skønheden og forbedre huden i ansigtet. Rullen er efter mange år blevet en kendt redskab verden over - og med god grund. Rullen er et redskab alle burde have til sin daglige hudplejerutine eller når huden skal have noget ekstra forkælelse.

Egenskaber:

  • Behagelig og beroligende ansigtsmassage
  • Detoxer huden
  • Mindske rynker
  • Beroliger nervesystemet
  • Mindsker hævelse
  • Forbedre hudens elasticitet

Anvendelse:

Jaderullen anvendes på halsen og i ansigtet efter behov. Rul i 5-10 minutter på de ønskede områder. Jaderullen kan anvendes både morgen og aften og du bør bruge en serum, ansigtsolie eller creme, for at den nemmere ruller rundt og produktet nemmere absorberes af huden.


Indeholder: 1 stk.

Produktets ingrediensliste, næringsindhold og emballage kan blive ændret over tid. Vi opdaterer løbende hjemmesiden, men tjek altid emballagen på det købte produkt.

Se alle produkter fra Infinity Stone
Varenummer: 37621

Andre kunder har også købt

Alternative produkter

Anmeldelser

Fri fragt over 349 kr.

Til DAO PakkeShop & med DAO Hjemmelevering

14 dages fortrydelse

14 dages fortrydelsesret fra den dag du modtager varen. (Gælder ikke håndkøbslægemidler)

Medlemsbonus

Du opsparer bonus hver gang du handler i shoppen.

Kundeservice

Kontakt os på tlf. +45 7199 9817 eller pr. e-mail info@med24.dk.

Gør som 300.000 andre!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få adgang til eksklusive rabatkoder, kampagner, produktnyheder og eksperttips til en sund livsstil.