Australian Bodycare Foot Repair - 50 ml.

Australian Bodycare Foot Repair - 50 ml.
Australian Bodycare Foot Repair - 50 ml.
Australian Bodycare Foot Repair - 50 ml.
Australian Bodycare Foot Repair - 50 ml.
Varenummer: 37234

Australian Bodycare Foot Repair til kløe, svie og rødme mellem tæerne.

Denne intensive fodgel med 100% naturlig Tea Tree Oil er ideel til svie og rødme mellem tæerne. Svie og rødme forekommer ofte mellem tæerne og kan betyde at du har fået fodsvamp. Denne fodgel fjerner nemt og effektivt generne og er en helt perfekt problemløser til netop dette problem. Bakterier og svampe er ofte problemet i forhold til kløe, svie og rødme. Fodgelen er baseret på australsk Tea Tree Oil, som er antibakteriel. Det vil sige at gelen modvirker bakterier og på den måde kan bruges til at bekæmpe gener mellem tæerne. 

Det er vigtigt at du ikke ignorerer symptomer som disse. Hvis det er svamp du har på dine fødder, går dette ikke væk af sig selv og du vil også kunne smitte andre. Giv i stedet Australian Bodycare Foot Repair en chance og se hvilken positiv virkning den har på dig.

Fordele:

  • Modviker bakterier og svampe.
  • Fjerner fodsvamp og lindrer kløe, rødme og irritation.
  • 100 % vegansk.
  • Uden parabener.
  • Antiseptisk.
  • Dermatologisk testet.

Anvendelse af Australian Bodycare Foot Repair

For at lindre kløe og svie mellem tæerne på den optimale måde skal du anvende gelen to gange dagligt indtil problemerne er aftaget. Påfør en lille mængde på rene og tørre fødder med din finger og fordel et tyndt lag på de problemramte områder. Sørg gerne for at dine fødder er velplejet ved brug af en god fodcreme, eksempelvis Australian Bodycare Foot Cream.


Indhold: 50 ml.

Ingredienser:

Vand, PEG-40 Hydrogenated Castor Oil, Glycerin, 4-Terpineol, Xanthan gummi, Melaleuca Alternifolia (Tea Tree) Leaf Oil, Sodium Caproyl Prolinate, Methylpropanediol, Caprylyl Glycol, Phenylpropanol, Sodium Chloride, Citric acid

Produktets ingrediensliste, næringsindhold og emballage kan blive ændret over tid. Vi opdaterer løbende hjemmesiden, men tjek altid emballagen på det købte produkt.

Andre kunder har også købt

Alternative produkter

Anmeldelser

Fri fragt over 249 kr.

Til DAO PakkeShop & med DAO Hjemmelevering

14 dages fortrydelse

14 dages fortrydelsesret fra den dag du modtager varen.

Medlemsbonus

Du opsparer bonus hver gang du handler i shoppen.

Kundeservice

Kontakt os på tlf. +45 7199 9817 eller pr. e-mail info@med24.dk.

Få tilsendt rabatkoder & nyheder!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få adgang til eksklusive rabatkoder, kampagner, produktnyheder og eksperttips til en sund livsstil.
Kontakt kundeservice
Brug for hjælp?