Australian Bodycare Foot Spray - 150 ml.

1
1
1
(1) Se anmeldelser
Varenummer: 37235

Australian Bodycare Foot Spray mod sure tæer og lugtende sko

Har du problemer med sure tæer der lugter? Med Australian Bodycare Foot Spray kan du nemt og hurtigt komme det problem til livs. Denne fodspray modvirker fugtige og ildelugtende tæer. Hemmeligheden ligger bag det altid fantastiske Tea Tree Oil. Olien har en antiseptisk virkning, der effektivt dræber de bakterier der nemt kommer til at lugte. Tea tree Oil hæmmer samtidig svedproduktionen, så du undgår at få fugtige fødder. Prøv Australian Bodycare Foot Spray og se hvor effektivt den hjælper på dine fugtige og sure tæer.

Der sidder enormt mange svedkirtler under dine fødder, så det er helt normalt at lide af sure tæer. Uanset om det er normalt eller ej, så kan det stadig være irriterende i hverdagen. Fugtige tæer kan meget hurtigt komme til at lugte, forklaringen på dette er, at vores fødder har en masse svedkirtler, og når sveden kommer i kontakt med de naturlige bakterier, der sidder på vores fødder, bliver der dannet såkaldt smørsyre. Det er denne smørsyre, der afgiver den karakteristiske, ubehagelige lugt, vi kender fra sure tæer og som også giver sure sko.

Fordele:

  • Mindsker sure tæer og fugtige fødder.
  • Holder fødder og sko friske.
  • Indeholder antiseptisk Tea Tree Oil.
  • 100% vegansk og uden parfume.
  • Dermatologisk testet.

Anvendelse af Foot Spray

Denne Foot Spray er ideel at bruge om morgenen inden du tager sko og sokker på. På den måde er du sikker på at have rene og friske fødder hele dagen. Omryst produktet før brug og spray på tørre og rene fødder på en jævn afstand af 10-15 cm. Sørg særligt for at sprøjte fodsåler og mellem tæer, for at forebygge sure tæer. Du kan desuden anvende fodsprayen til at fjerne lugt fra sko og støvler.


Indhold: 150 ml.

Ingredienser:

Alcohol Denat., C12-15 Alkyl Benzoate, Isopropylalkohol, Aqua, Aluminum Chlorohydrate, Butylene glycol, Glycerin, 4-Terpineol, Menthol, Benzalkonium Chloride, Tocopherol, Melaleuca Alternifolia Leaf Oil (tea tree)

Produktets ingrediensliste, næringsindhold og emballage kan blive ændret over tid. Vi opdaterer løbende hjemmesiden, men tjek altid emballagen på det købte produkt.

(1) Se anmeldelser
Varenummer: 37235

Andre kunder har også købt

Alternative produkter

Anmeldelser

Fri fragt over 349 kr.

Til DAO PakkeShop & med DAO Hjemmelevering

14 dages fortrydelse

14 dages fortrydelsesret fra den dag du modtager varen. (Gælder ikke håndkøbslægemidler)

Medlemsbonus

Du opsparer bonus hver gang du handler i shoppen.

Kundeservice

Kontakt os på tlf. +45 7199 9817 eller pr. e-mail info@med24.dk.

Gør som 300.000 andre!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få adgang til eksklusive rabatkoder, kampagner, produktnyheder og eksperttips til en sund livsstil.