Tromborg Aroma Therapy Deluxe Herbal Foot Cream - 75 ml.

1
Se alle produkter fra Tromborg & Tromborg Scandinavian Mood
Varenummer: 47524

Tromborg Aroma Therapy Deluxe Herbal Foot Cream - få fløjlsbløde fødder med en fodcreme fyldt med over 15 økologiske planteolier og -ekstrakter

Aroma Therapy Deluxe Herbal Foot Cream fra Tromborg er fyldt med ingredienser, der giver ren, blødgørende kærlighed til dine fødder. Fodcremen indeholder blandt andet 15 forskellige planteolier og ekstrakter, heriblandt gulerodsolie, som virker regenererende og beroligende på huden. Bioaktiv pebermynte piperita er en naturlig blanding af vandmynte og grøn mynte, som har lindrende virkning på tør hud med tendens til kløe. Ydermere er fodcremen beriget med blødgørende kokosolie, der er med til at holde din hud gennemfugtet over tid - så kan du bekymringsfrit fremvise silkebløde fødder året rundt!

Fodcremen er desuden tilsat en skøn, frisk duft af rosmarin og mynte, som endvidere vil stimulere dine sanser. Tromborgs fodcreme absorberes hurtigt i huden uden at virke fedtet, og så er den perfekt som en dybdevirkende natkur.

Fordele

  • Indeholder over 15 forskellige olier og ekstrakter
  • Virker dybt fugtgivende og blødgørende på huden
  • Virker beroligende og regenererende på din hud
  • Har en behagelig, frisk duft af rosmarin og mynte
  • Kan anvendes som en helende natkur eller efter behov

Anvendelse

Du kan anvende Tromborg Aroma Therapy Deluxe Herbal Foot Cream dagligt eller efter behov. Et godt tip er at smøre fødderne ind i et tykt lag af fodcremen inden sengetid, tage et par sokker på og lade de dybdevirkende ingredienser trænge ind i huden over natten.


Indhold:
75 ml.

Produktets ingrediensliste, næringsindhold og emballage kan blive ændret over tid. Vi opdaterer løbende hjemmesiden, men tjek altid emballagen på det købte produkt.

Se alle produkter fra Tromborg & Tromborg Scandinavian Mood
Varenummer: 47524

Andre kunder har også købt

Alternative produkter

Anmeldelser

Fri fragt over 349 kr.

Til DAO PakkeShop & med DAO Hjemmelevering

14 dages fortrydelse

14 dages fortrydelsesret fra den dag du modtager varen. (Gælder ikke håndkøbslægemidler)

Medlemsbonus

Du opsparer bonus hver gang du handler i shoppen.

Kundeservice

Kontakt os på tlf. +45 7199 9817 eller pr. e-mail info@med24.dk.

Gør som 300.000 andre!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få adgang til eksklusive rabatkoder, kampagner, produktnyheder og eksperttips til en sund livsstil.