Tromborg Scandinavian Mood

73 Produkt(er)

Tromborg Scandinavian Mood – selvforkælelse med luksuriøs aromaterapi

Scandinavian Mood er baseret på tankerne om, at hud- og kropspleje skal være ligetil for alle. Serien består af de lækreste produkter fyldt med aromaterapeutiske dufte, der beriger dine sanser med luksus. Dermed kan du skabe en simpel hudplejerutine uden at gå på kompromis med velvære og selvforkælelse.

Her hos Med24.dk kan du gå på opdagelse i det store udvalg af alt fra ansigtspleje til kropspleje og solpleje. Den brede kollektion byder på selvforkælelse i form af blandt andet ansigtsmasker, bodylotions, shampooer og aromatiske duftlys. Blandt de mest populære produkter fra Tromborg Scandinavian Mood er Tromborg Herbal Cleansing Water Make-Up Remover Refreshing, Tromborg Aroma Therapy Deluxe Soap Lavender, Tromborg Eau De Toilette Rose og Tromborg Holger Wax.

For Tromborg er de bedste, reneste ingredienser alfa og omega. Derfor kommer ingredienserne i Tromborg Scandinavian Mood primært fra økologisk certificerede marker, så du trygt kan anvende serien til alle i familien. Når det kommer til sund hud, spiller hvordan du har det en stor rolle. Derfor lægger Scandinavian Mood-serien vægt på, at tage sig af din hud både indefra og udefra. Her kommer det unikke duftunivers af økologiske æteriske olier ind i billedet, da de skaber aromaterapeutiske oplevelser for dine sanser. Blandt olierne finder du blandt andet lavendel, vanilje og ingefær samt den helt unikke “15th Anniversary”-duft med mandarin og mynte. De har alle deres egen specielle virkning på krop og sind, der giver dig mulighed for at finde din favorit.

Fri fragt over 349 kr.

Til DAO PakkeShop & med DAO Hjemmelevering

14 dages fortrydelse

14 dages fortrydelsesret fra den dag du modtager varen. (Gælder ikke håndkøbslægemidler)

Medlemsbonus

Du opsparer bonus hver gang du handler i shoppen.

Kundeservice

Kontakt os på tlf. +45 7199 9817 eller pr. e-mail info@med24.dk.

Gør som 300.000 andre!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få adgang til eksklusive rabatkoder, kampagner, produktnyheder og eksperttips til en sund livsstil.