Actinica - 80g

Actinica - 80g
Actinica - 80g
Actinica - 80g
(2) Se anmeldelser
Se alle produkter fra Galderma Nordic
Varenummer: 12086
Actinica - 80g

Actinica Lotion er et præparat til forebyggelse af visse former for non-melanom hudcancer hos risikopatienter (personer med nedsat immunforsvar).

I forbindelse med et to-årigt forsøg hos patienter med nedsat immunforsvar (patienter der har fået foretaget organtransplantationer), og som er meget påvirkelige overfor udviklingen af non-melanom hudcancer, har Acticina lotion vist sig at være effektiv i forebyggelsen af aktinisk keratose- og pladecellekræft.

Actinica lotion beskytter både mod UVB og UVA stråler med SPF50. Den indeholder et bredt spektrum af fotostabile filtre og er vandfast.

Lotionen har også fugtgivende egenskaber.

Anvendelse
Anvend Actinica Lotion hele året ved at påføre cremen hver morgen i rigelige mængder på de hudområder, som vil blive udsat for UV-lys, og som ikke dækkes af tøj.
Se vedlagte anvisning for doseringsvejledning.
Påfør Actinica lotion før anvendelse af andre kosmetiske produkter (lad Actinica lotion blive absorberet af huden i nogle minutter inden). Efter længere tids ophold i vandet eller ved kraftig svedafsondring skal Actinica lotion påføres igen.

OBS!
UV-filtrene i produktet kan misfarve tøj, syntetiske materialer og andre materialer.
Påfør derfor ikke Actina lotion umiddelbart før påklædning.

Indholdsstoffer

Bis-ethylhexyloxyphenol methoxyphenyltriazin, ethylhexyltriazon, Isoamyl p-methoxycinnamat, methylen bis-benzotriazolyl tetramethylbutylphenol, butyl methoxydibenzoylmethan, propylparaben, methylparaben, tilsætningsstoffer.

Produktets ingrediensliste, næringsindhold og emballage kan blive ændret over tid. Vi opdaterer løbende hjemmesiden, men tjek altid emballagen på det købte produkt.

Andre kunder har også købt

Alternative produkter

Anmeldelser

Fri fragt over 200 kr.

Til DAO PakkeShop & med DAO Hjemmelevering

14 dages fortrydelse

14 dages fortrydelsesret fra den dag du modtager varen.

Medlemsbonus

Du opsparer bonus hver gang du handler i shoppen.

Kundeservice

Kontakt os på tlf. +45 7199 9817 eller pr. e-mail info@med24.dk.

Få tilsendt rabatkoder & nyheder!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få adgang til eksklusive rabatkoder, kampagner, produktnyheder og eksperttips til en sund livsstil.
Kontakt kundeservice
Brug for hjælp?