Evolve Hyaluronic Eye Complex - 10 ml.

Evolve Hyaluronic Eye Complex - 10 ml.
Se alle produkter fra Evolve Organic Beauty
Varenummer: 37265

Evolve Hyaluronic Eye Complex til poser under øjenene

Evolve Hyaluronic Eye Complex er en effektiv øjencreme der mindsker mørke rander, poser og træthedstegn omkring øjnene. Cremen har en lysnende effekt og strammer effektivt huden op, så alderstegn bliver mindsket. Hyaluronic Eye Complex har et højt indhold af hyaluronsyre, om hjælper med at reducere rynker, som du får et mere ungdommeligt udseeende, Øjencremen giver ydermere en mere sprudlende udstråling, så du fremstår mere frisk.

Evolve Hyaluronic Eye Complex er velegent til alle hudtyper og anvendes specielt ved uønskede alderstegn og trætte øjne.

Egenskaber:

  • 99,24% naturlig
  • 34% økologisk
  • Vegansk
  • Bæredygtig
  • Organisk
  • Håndlavet i England
  • Mindsker rynker og linjer
  • Mindsker mørke rander og poser under øjenene
  • Giver et frisk udseende

Anvendelse:

Påføres nænsomt området omkring øjnene.

 For at få det optimale ud af din Hyaluronic Eye Complex skal du sørge for at ryste den grundigt inden du benytter den. Ved at ryste rolleren sikrer du at det fine indhold er jævnt fordelt rundt på metalkuglen. Hold din roller som du holder på en pen (tip nedad) med låget på og giv den en god rystetur. Din roller er nu klar til brug rundt i øjenregionen. Mængden af indhold der kommer ud af rolleren skal være lige nok til at efterlade huden fugtet og dækket af en tynd film – ikke mere! Varm nænsomt rolleren mellem håndfladerne hvis den har været opbevaret et særligt koldt sted. Kan bruges morgen og aften eller i løbet af dagen som en kølende forfriskning til trætte øjne.


Indeholder: 10 ml.

Aqua (water), Aloe Barbadensis Leaf Water*, Glycerin, Cucumis Sativus (Cucumber) Fruit Extract*, Sodium Hyaluronate, Polianthes Tuberosa Callus Extract, Aloe Barbadensis Leaf Juice Powder*, Amorphophallus Konjac Root extract, Sodium Levulinate, Sodium Dehydroacetate, Potassium Sorbate, Sodium Anisate, Citric Acid, Sodium Benzoate. *Ingredients from Organic farming 

Produktets ingrediensliste, næringsindhold og emballage kan blive ændret over tid. Vi opdaterer løbende hjemmesiden, men tjek altid emballagen på det købte produkt.

Andre kunder har også købt

Alternative produkter

Anmeldelser

Fri fragt over 200 kr.

Til DAO PakkeShop & med DAO Hjemmelevering

14 dages fortrydelse

14 dages fortrydelsesret fra den dag du modtager varen.

Medlemsbonus

Du opsparer bonus hver gang du handler i shoppen.

Kundeservice

Kontakt os på tlf. +45 7199 9817 eller pr. e-mail info@med24.dk.

Få tilsendt rabatkoder & nyheder!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få adgang til eksklusive rabatkoder, kampagner, produktnyheder og eksperttips til en sund livsstil.
Kontakt kundeservice
Brug for hjælp?