Kundeservice
0 varer
Kurv
Juhldal Balsam-Kur No. 2 - 200 ml
Juhldal Balsam-Kur No. 2 - 200 ml
Juhldal Balsam-Kur No. 2 - 200 ml

Juhldal Balsam-Kur No. 2 - 200 ml

71,95 DKK
-20%
89,50 DKK
Ikke på lager
Leveringstid: 1-3 dage
Se fragt priser her!
(5)
Læs / skriv anmeldelser
Med24 Medlemsklubben
Beskrivelse
Ingredienser
Anmeldelser

Juhldal Balsam-Kur No. 2 - Specielt fremstillet til pleje og genopbygning af normalt hår og hovedbund. For både børn og voksne. Balsam-Kur No. 2 er uden Sodium Kaureth Sulfate (SLS) og uden parabener.

Juhldal Balsamkur No. 2 er fremstillet under farmaceutisk kontrol efter helseforskeren Jørgen Juhldals originale recept. Det er det første urtebaserede hårpræparat, der er specialt udviklet til at give dig både balsam- og hårkurvirkninger i samme produkt.

Balsamkur No. 2 tilfører hår- og hovedbund styrkende naturlige næringsstoffer til hårets indre marv, bark og cellelag. Den understøtter de biologiske vækstprocesser overalt i hårets keratinceller. Balsamkuren indeholder en række naturstoffer, der gavner hovedbundens blodkredsløb og styrker dermed hårets nye vækstprocesser. Kuren beskytter håret og giver det ekstra modstandskraft overfor skadelige påvirkninger som f.eks. sollys, kulde, støv og kraftig føntørring. 
 
Håret er hovedsagligt opbygget af keratin. Vi beskadiger dette keratin, ikke mindst ved at afblege, farve eller permanente håret. Det er derfor væsentligt for hårpleje, at reparere på beskadiget hår.
Kun hårroden er levende, men med biokemiske processer kan vi reparere på keratinet og de andre komponenter.
Balsam-Kur er så kraftigt reparerende, at vi hører om permanentet hår, der rettes ud. 
 
Keratin og andre hår- og hudkomponenter er opbygget af svovlholdige aminosyrer. Vi har tilsat ekstra mængder af disse 2 vigtige aminosyrer, for at sikre os en tilstrækkelig mængde i denne balsam.

Juhldal Balsam-Kur No. 2 indeholder følgende naturprodukter: Agerpadderok , pollen, johannesurt og rosmarin.

Brugsanvisning
Før hårvask med Balsam-Kur No. 2, anbefales det at anvende en Juhldal Shampoo, for at sikre en alsidig styrkelse af både hår og hovedbund. Balsam-kuren masseres grundigt ind i hår og hovedbund. Lad den virke i ca. 2-5 minutter, før håret skylles.


Varenummer: 984

Andre kunder har også købt

Alternative produkter

IngredienserTilbage til toppen


Ingredienser

Aqua, Cetyl Alcohol, Cetrimonium Chloride, Gentiana Lutea Root Extract, Hydrolyzed Glycosaminoglycans, Equisetum Arvense Extract, Pollen, Hayflower Extract, Hypericum Perforatum Flower Extract, Melissa Officinalis Leaf Extract, Juniperus Communis Fruit Extract, Arnica Montana Flower Extract, Rosmarinus Officinalis Leaf Extract, Humulus Lupulus Cone Extract, Calendula Officinalis Flower Extract, Hamamelis Virginia Leaf Extract, Triticum Vulgare Seed Extract, Daucus Sativus Carota Extract, Allantoin, Sulfur, Parfum.

Indeholder ikke

Sodium Kaureth Sulfate (SLS), parabener, phthalater, lanolin og linalool.

AnmeldelserTilbage til toppen

Du skal logge ind for at kunne skrive anmeldelser
Af Signe Anthonisen - 15-07-2016 
Rigtig god balsam - kan klart anbefales, den gør håret dejlig blødt og nemt at rede ud.
Af Louise Rørbæk Jensen - 07-10-2013 
Virkelig lækker pleje af hår og! hovedbund. Har meget tør hovedbund hvortil den er helt perfekt. Meget lækker!!
Af Henriette Larsen - 12-12-2012 
Er super glad for JUHLDALS produkter, men netop lige den her balsam gør underværker !! Jeg har meget langt hår, som kan være svært at rede ud...med mindre man bruger de rigtige produkter, og her er balsamen kuren fra Juhldal fremragende.
Af Trine - 15-11-2011 
Mit hår er lang, glat og lysnet. Det er fint og bliver meget flyvsk i tør luft (vinter). Jeg bruger dette produkt i mit nyvaskede hår inden føntørring, dvs det skylles ikke ud. Håret bliver blødt, let at rede igennem og meget nemmere at styre. Det kan virke tyngende på andre typer hår, men er perfekt til mit fine hår (tynde hårstrå, men rigtig mange af dem).
Af Karen-Marie Kaptain - 17-12-2010 
Fantastisk hårbalsam! Fungerer samtidig som den dejligste hårkur, der gør håret skinnende og sundt. Tåles selv af sarte hovedbunde pga af den virksomme og blide tilsætninger af vitatimer m.m. Min teenagedatter døjer ellers med at tåle mange produkter, men dette her afhjælper både hendes skæl og beskytter samtidig den sensible hud. Hendes hår er rigtigt langt og kraftigt. Her hjælper balsamen/kuren også til at håret bliver betydelig nemmere at redde ud.
Se webside
Med24.dk – Løkkensholmsvej 6 – DK-9480 Løkken – Tlf. +45 71999817 – E-mail: info@med24.dk - CVR nummer: 28520832