Eucerin AtoControl Anti-itch spray - 50 ml

Eucerin AtoControl Anti-itch spray - 50 ml
Se alle produkter fra Eucerin & Eucerin AtoControl
Varenummer: 40741

Eucerin AtoControl Anti-Itch Spray reducerer kløe og irritation på blot 60 sekunder

Med meget tør og irriteret hud, eller med hudtilstande som atopisk eksem, psoriasis og xerose kan det til tider være utroligt generende i hverdagen at opleve kløe og irriteret hud, der bare ikke stopper ved brug af almindelige kløestillende produkter. Her er AtoControl Anti-Itch løsningen. Den smarte spray virker øjeblikkeligt lindrende, beroligende og kløestillende. 

Egenskaber

  • Virker øjeblikkeligt og har effekt i op til 6 timer
  • Virker kølende, kløestillende og beroligende
  • Indeholder ingen parfume
  • Velegnet til atopisk, tør og irriteret hud

Aktive ingredienser

Produktet er udviklet med en formular baseret på effektive aktive ingredienser, som har klinisk dokumenterede positive resultater. De aktive stoffer arbejder helt nede ved nerveenderne i huden, for at få sin effektive virkning.

Blandt andet indeholder sprayen stoffet Menthoxypropandiol, som er hvad arbejder helt nede på det sensoriske niveau for at bekæmpe kløen samt virke afkølende.

Tilmed indeholder den Polidocanol, der reducerer kløesignaler for at modvirke kløende hud.

Endelig er sprayen tilsat komplekset SymSitive, der virker lindrende på overfladen så huden stopper med at brænde, svie og rødme. 

Produktet absorberes hurtigt i huden og efterlader ikke et irriterende, fedtet eller klistret lag. Sprayen indeholder ingen parfume og kan hermed anvendes af voksne samt børn fra 3 år. 

AtoControl

Produktet kan med fordel anvendes både i udbrudsfasen af atopisk eksem samt i perioder mellem slemme udbrud. For at maksimere samt vedligeholde effekten, anbefaler vi at anvende produktet i sammehæng med Eucerins AtoControl Acute Cream

Indhold: 50 ml

Ingredienser

Aqua,  Alkohol-denat,  Laureth-9,  4-t-Butylcyclohexanol-transisomer,  menthoxypropandiol,  glycerin,  1-2-Hexanediol,  ethylhexylglycerin Pentylene Glycol,  Natriumcitrat,  Citronsyre,  Trisodium EDTA,  piroctonolamin  

Produktets ingrediensliste, næringsindhold og emballage kan blive ændret over tid. Vi opdaterer løbende hjemmesiden, men tjek altid emballagen på det købte produkt.

Andre kunder har også købt

Alternative produkter

Anmeldelser

Fri fragt over 249 kr.

Til DAO PakkeShop & med DAO Hjemmelevering

14 dages fortrydelse

14 dages fortrydelsesret fra den dag du modtager varen.

Medlemsbonus

Du opsparer bonus hver gang du handler i shoppen.

Kundeservice

Kontakt os på tlf. +45 7199 9817 eller pr. e-mail info@med24.dk.

Få tilsendt rabatkoder & nyheder!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få adgang til eksklusive rabatkoder, kampagner, produktnyheder og eksperttips til en sund livsstil.
Kontakt kundeservice
Brug for hjælp?