Beauté Pacifique Roll-on Pit Stop Antiperspirant Deo - 50 ml

Beauté Pacifique Roll-on Pit Stop Antiperspirant Deo - Med24.dk
Se alle produkter fra Beauté Pacifique
Varenummer: 8398

Produktbeskrivelse

Indhold

Beauté Pacifique Pit Stop Roll-on er en super effektiv deodorant, som rent faktisk holder hvad den lover!

PIT STOP er Beauté Pacifique’s helt nye, biologisk virkende Roll-On Deo. Den giver hurtig hjælp når der er nødvendigt, og når der er udsigt til problemer og ubehag fra armhulerne.
PIT STOP er et avanceret næste-generations Deo-produkt med Beauté Pacifique’s egen, helt ny-opfundne virkemåde, med to aktive biologiske ingredienser, som sætter svedkirtlerne i en slags dvale, hvor almindelige Deo’er typisk bare bruger aluminiumssalte med begrænset effekt.
PIT STOP indeholder desuden Chelidonine, som er en ingrediens, der reducerer hårvæksten i armhulerne og samtidigt gør de enkelte hårstrå finere.
Formuleringen i PIT STOP er designet til, at der kun behøves en lille mængde af produkter per påføring, så produktet både bliver meget drøjt og problemer med farveændring af bluser bliver reduceret så meget som muligt.

Velegnet til:

- Både små og store gener fra synlig transpiration og ubehagelig svedlugt
- Efterbehandling af hårfjernelse

Egenskaber:

  • Giver hurtig og effektiv hjælp, når det gælder
  • Sætter svedkirtlerne i en slags dvale
  • Efterligner den medicinske svedreduktionsbehandling med Botulinum Toxin uden brug af nåle
  • Tilsat Chelidonine, der nedsætter hårvækst
  • Drøj i brug
  • Uden parfume

Hovedingredienserne og deres virkning:

Aluminium Chorohydrate er et aluminiumssalt, som er velkendt til nedsættelse af svedmængden i især armhulerne. Dette salt virker især ved, at svedkirtlernes åbning i nogen grad aflukkes, så den lokalt forhøjede svedmængde holdes tilbage i huden og fugten i armhulerne dermed neddæmpes.
Glycerin er en af de allerbedst fugtgivende ingredienser. Den trænger let ned i hudens øverste lag og gør huden blød og eftergivelig. Den anvendte vegetabilske Glycerin kan uden problemer anvendes til selv meget sensitive hudtyper.
Spilanthes Acmella Flower Extract er en eksotisk planteekstrakt, der afslapper hudens kirtler på en måde, der kan sammenlignes med hudlægens Botulinum Toxin indsprøjtninger i armhulerne på patienter, der har store svedproblemer. Med denne aktive ingrediens kan kirtlerne hensættes i en dvale, så både sved- og talgproduktionen reduceres, så der kommer mindre fugt og mindre lugt.
Dipeptide Diaminobutyroyl Benzylamide Diacetate er en efterligning af en slangegift, som slangen bruger til at lamme sit bytte. Ved at påføre huden denne muskelafslappende ingrediens, kan der uden brug af nåle også opnås en svedreducerende effekt, der efterligner den, man får med hudlægens injektioner med Botulinum Toxin. Med denne aktive ingrediens tilstræbes en afslapning af kirtlerne, så både sved- og talgproduktionen nedsættes, så der opleves mindre fugt og mindre odeur.
Chelidonine er tilsat for at tilføre tre vigtige egenskaber til gavn for huden i armhulerne. Chelidonine virker inflammationsdæmpende, så huden ikke så let bliver rød, når man fjerner uønsket hårvækst, og Chelidonine nedsætter desuden den hastighed, hvormed der sker genvækst af behåring efter fjernelse og samtidigt påvirker Chelidonine hårfolliklerne, så de enkelte hårstrå med tiden vil blive tyndere og blødere.

Anvendelse:

Brug gerne PIT STOP forebyggende, flere gange i løbet af dagen, så huden holdes frisk og tør i lange perioder.


Indhold: 50 ml

Aqua/Water, Aluminium Chlorohydrate, PPG-3 Benzyl Ether Myristate, Steareth-20, Propylene Glycol, Steareth-2, Caprylic/Capric Triglyceride, Glycerin, Alcohol, Butylene Glycol, Cetearyl Alcohol, Spilanthes Acmella Flower Extract, Dipeptide Diaminobutyroyl, Benzylamide Diacetate, Chelidonine, Phenoxyethanol, Ethylhexylglycerin, Laureth-4, Tetrasodium Iminodisuccinate

Andre kunder har også købt

Alternative produkter

Anmeldelser

Fri fragt over 200 kr.

Til DAO PakkeShop & med DAO Hjemmelevering

14 dages fortrydelse

14 dages fortrydelsesret fra den dag du modtager varen.

Medlemsbonus

Du opsparer bonus hver gang du handler i shoppen.

Kundeservice

Kontakt os på tlf. +45 7199 9817 eller pr. e-mail info@med24.dk.

Få tilsendt rabatkoder & nyheder!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få adgang til eksklusive rabatkoder, kampagner, produktnyheder og eksperttips til en sund livsstil.