ShaveSafe Barberskum Normal Hud - 200 ml

ShaveSafe Barberskum Normal Hud - 200 ml.
(2) Se anmeldelser
Se alle produkter fra ShaveSafe
Varenummer: 22163

ShaveSafe Barberskum Normal Hud - 200 ml.

ShaveSafe er en barberskum til både kvinder og mænd, der specifikt forebygger kløe, barberingsknopper, indgroede hår og skægpest. Produktet sørger også for at rense hud og skraber, så der opnås en god hygiejne.

  • Indeholder hverken parfume, farvestoffer eller parabener.

Shavesafe barberskum er antibakterielt og desinficerende, hvilket betyder at den nedbryder de bakterier, der er årsag til gener efter barbering.
I det Shavesafe er desinficerende og antibakeriel fjerner den stafylokokbakterier. Dette er bakterier, som skaber betændelsestilstande, som ses i form af knopper eller indgroede hård.


ShaveSafe - vinder af bedst i test i iForm.

ShaveSafe kan både bruges i forbindelse med barbering, voksning og permanent hårfjerning - her anvendes ShaveSafe efter og mellem behandlingerne for at undgå irritation, knopper og indgroede hår.

Anvendelse
Ved brug af skraber: Fordel et jævnt lag skum på det ønskede område og barber herefter med det samme. Hvis du barberer benene, så tag et enkelt ben ad gangen. Skyl efter inden du begynder på det andet ben.

Ved brug af ShaveSafe i ansigtet: Dup ansigtet tør inden brug for at undgå at ShaveSafe løber ned i munden. Skyl grundigt efter med vand. I starten bør du barbere eller vaske dig med ShaveSafe minimum hver 2-3. dag for det bedste resultat.

Ved brug af voks/epilering: Voks eller epiler det ønskede område og vask hurtigst muligt efter med ShaveSafe. Vask hver 2-3. dag for det bedste resultat

OBS. Der gives 100% tilfredshedsgaranti hvis kunden ikke er tilfreds! Kunden skal blot sende en mail og han/hun vil få pengene tilbage. Dette behandles direkte hos ShaveSafe og ikke via Med24.dk. - der er en beskrivelse bag på flasken om at kunden blot skal sende en mail til ShaveSafe for at gøre brug af tilfredshedsgarantien.

Ingredienser:

renset vand, Cocamidopropylamine oxide, klorhexidindigluconat, Isopropylalkohol, Poloxamer 237, Hydroxypropylmethylcellulose

Oprindelsesland: Danmark

Andre kunder har også købt

Alternative produkter

Anmeldelser

Fri fragt over 200 kr.

Til DAO PakkeShop & med DAO Hjemmelevering

14 dages fortrydelse

14 dages fortrydelsesret fra den dag du modtager varen.

Medlemsbonus

Du opsparer bonus hver gang du handler i shoppen.

Kundeservice

Kontakt os på tlf. +45 7199 9817 eller pr. e-mail info@med24.dk.

Få tilsendt rabatkoder & nyheder!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få adgang til eksklusive rabatkoder, kampagner, produktnyheder og eksperttips til en sund livsstil.