Gillette Venus Satin Care Aloe Vera Gel - 200 ml.

1
Se alle produkter fra Gillette
Varenummer: 29180

Gillette Venus Satin Care Aloe Vera Gel giver dig en silkeblød barbering

Denne skånsomme barbergel fra Gillette er udviklet specielt til dig, der har følsom hud og ofte er plaget af irritation på huden efter en almindelig barbering.

Gillette Venus Satin Care Aloe Vera Gel er baseret på en mild formular, der hverken indeholder farve eller parfume, som ellers kan være irritationsfremkaldende i andre produkter. Desuden er produktet dermatologisk testet, således at den passer til den mest sensitive hud, idet du vil skånes for knopper, rødme og andet hudirritation. Selve geleen giver et silkeblødt skum, så du kan barbere let og fejlfrit, og er tilsat en mild og behagelig duft af eukalyptus kombineret med lavendel. Din hud vil efterlades velduftende med en helt glat overflade, og en fornemmelse der er blød som aldrig før. 

Gør din hud en tjeneste, og køb den effektive barbergel fra verdens mest anerkendte barberings-brand!

Sådan anvendes produktet

Geleen påføres direkte på en fugtig hud, for eksempel efter badet. Lad produktet skumme op og barber herefter nænsom med hårenes groretning, for den mest skånsomme barbering. Skyl huden ren med vand, og nyd en babyblød hud. 

Indhold: 200ml

Ingredienser:

Aqua (Water), Palmitinsyre, Triethanolamine, Isopentane, Glycerylolat, Stearic Acid, Isobutane, Sorbitol, Hydroxyethylcellulose, Parfume, Peg-90m, PEG-23M, Myristic Acid, BHT, Linalool, Lauric Acid, Benzylsalicylat, Silica, Aloe barbadensis leaf juice, Lecithin, Tocopherol, Ascorbylpalmitat, Hydrogeneret palmglyceridsitrat

Produktets ingrediensliste, næringsindhold og emballage kan blive ændret over tid. Vi opdaterer løbende hjemmesiden, men tjek altid emballagen på det købte produkt.

Se alle produkter fra Gillette
Varenummer: 29180

Andre kunder har også købt

Alternative produkter

Anmeldelser

Fri fragt over 299 kr.

Til DAO PakkeShop & med DAO Hjemmelevering

14 dages fortrydelse

14 dages fortrydelsesret fra den dag du modtager varen. (Gælder ikke håndkøbslægemidler)

Medlemsbonus

Du opsparer bonus hver gang du handler i shoppen.

Kundeservice

Kontakt os på tlf. +45 7199 9817 eller pr. e-mail info@med24.dk.

Gør som 300.000 andre!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få adgang til eksklusive rabatkoder, kampagner, produktnyheder og eksperttips til en sund livsstil.