Gillette

Hos Med24.dk finder du et stort udvalg af Gillette, der både tæller populære linjer som Gillette Venus og Gillette Fusion. Udforsk hele udvalget af Gillette razors, Gillette barberblade og Gillette engangsskrabere. 

Populære Gillette-serier | Gillette engangsskrabere | Gillette barberblade | Gillette barberskum 

54 Produkt(er)

Bag om Gillette

Gillette har i mere end 100 år leveret fantastiske og innovative løsninger til mænd og kvinder i alle aldre. Babergiganten er et af verdens førende brand indenfor barbering og har i dag mange forskellige linjer med barbermaskiner, engangsskrabere og barberskum. Du kender helt sikkert Gillette logoet, som er at finde i mange danske hjem. 

Det er ikke uden grund, at Gillette en af de mest købte mærker indenfor barbering. Alle produkter har nemlig været igennem utallige test, så kvaliteten er høj og designet er brugervenligt. Med en Gillette barberskraber er du garanteret en sikker og præcis barbering - også når det skal gå stærkt! 

Ønsker du en sikker og behagelig barbering, kan du trygt investere i en barberskraber fra Gillette. Det store udvalg af produkter giver dig mulighed for at vælge lige præcis den skraber eller barbermaskine, der passer perfekt til dig. Hos Med24.dk kan du løbende få gode tilbud på Gillette, så du kan spare penge på de lækre barberskrabere.


De mest populære Gillette-serier

Blandt Gillettes mange, fantastiske serier er nogle særligt populære. Læs alt om Gillette Fusion, Gillette Venus og andre populære serier fra brandet. 

Gillette Fusion

De fantastiske produkter fra Gillette Fusion er udviklet særligt til mænd og deres behov for en tæt samt sikker barbering. Gillette Fusion skrabere har et funktionelt design, der er velegnet til mænd i alle aldersgrupper og passer godt på din hud. Under barberingen kan du bruge den nærende og beroligende Gillette Fusion Proglide Shave Gel. Du kan også med fordel benytte en god aftershave efter barbering for at passe ekstra godt på din hud. 

Blandt de mest populære Gillette Fusions produkter, finder du Gillette Fusion Proglide. Bladende fra Fusion Proglide er blandt de mest avancerede i Gillettes sortiment, da de er udviklet med tyndere og finere design end andre blade. De 5 tætsiddende blade mindsker presset på huden og reducerer irritation efter barbering. Gillette Fusion Power barberblade har patenterede belægning på knivene og er perfekt til barbering i ansigtet. 

Gillette Venus

Den ikoniske Gillette Venus-serie har i mange år været kvinders fortrukne mærke. De tætte, skarpe blade er med til at give en smertefri barbering med et enkelt strøg. Gillettes innovative tilgang har affødt nye teknologier som FLEXBALL teknologien, du finder i barberbladene fra Gillette Venus Swirl.
 

Vil du skåne din hud mest mulig, kan du også benytte Gillette Venus Sensitive Barberskraber, der med intensive fugtbånd giver en tæt og glat barbering. Vil du have en optimal barbering med uovertruffen glathed, kan du benytte Gillette Venus Embrace. Denne Gillette Venus barberskraber er den første til kvinder, som har 5 blade og er derfor blandt de mest effektive skrabere til en tæt barbering. 

Gillette Skinguard

Reducér kontakten mellem kniv og hud med de skånsomme og effektive produkter fra Gillette Skinguard. De unikke Gillette Skinguard Sensitive barberblade har en unik Skinguard stribe, som gør skrabere velegnet til sensitiv hud. Når kontakten mellem kniv og hud mindskes, kan du nemmere holde huden fri for irritation og knopper, så resultatet bliver glat og elegant. 

Bruger du Gillette Sensitive Barbergel med en skraber fra serien, kan du passe ekstra godt på din følsomme hud. Barbergelen virker kølende og beroligende på irriteret hud samtidig med, at den reducerer indgroede hår og knopper efter barbering.
 


Gillette engangsskrabere

Du kan i mange tilfælde finde engangsskrabere indenfor Gillettes serier. En af de bedste engangsskrabere er Gillettes bestseller engangsskrabere til mænd, Gillette Sensor3. Du får 4 skrabere, der er perfekte til en glat og tæt barbering uden irriteret hud. Når du ofte udskifter din skraber, undgår du at bladet bliver sløvt og beskidt, så du får røde knopper og et ujævnt resultat. 

Gillette Venus3 Engangsskrabere har et hoved, som kan drejes, og en fugtgivende stribe, så du nemt kan barbere dig uden skum. Engangsskrabere er generelt velegnet til at have med på farten, så du kan opnå helt glat hud på ferier eller weekendophold. 


Gillette barberblade

Køber du en skraber, som skal bruges flere gange, er der ingen grund til at smide den ud, når bladet er blevet sløvt. Gillette sælger nemlig alle de effektive og skånsomme barberblade hver for sig, så du kun skal skifte hovedet ud på din barberskraber. Gillette Barberblade fås både til kvinder og mænd, og du finder bl.a.: 

  • Gillette Fusion Proglide barberblade
  • Gillette Fusion5 barberblade
  • Gillette Mach3 Turbo barberblade
  • Gillette Venus barberblade

Gillette barbergel og barberskum

Vil du havde det optimale ud af dine barberskrabere fra Gillette, kan du kombinere dem med en blødgørende og skånsom barberskum fra Gillette. Produktet gør hårene medgørlige og kan nedbringe risikoen for røde knopper efter barbering. Du kan også blive klogere på, hvordan du forebygger og behandler indgroet hår i denne artikel. 

Se hele udvalget af barbercremer, barberskum og barbergel.


pil til toppen

Fri fragt over 349 kr.

Til DAO PakkeShop & med DAO Hjemmelevering

14 dages fortrydelse

14 dages fortrydelsesret fra den dag du modtager varen. (Gælder ikke håndkøbslægemidler)

Medlemsbonus

Du opsparer bonus hver gang du handler i shoppen.

Kundeservice

Kontakt os på tlf. +45 7199 9817 eller pr. e-mail info@med24.dk.

Gør som 300.000 andre!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få adgang til eksklusive rabatkoder, kampagner, produktnyheder og eksperttips til en sund livsstil.