Gillette

Her kan du købe Gillette billigt. Vi sælger Gillette billigere end i butikkerne og har altid gode tilbud på Gillette. Det gælder både Gillette Barberblade og Gillette barberskrabere. Gillette har været det foretrukne brand indenfor barbering med barberskrabere og barberblade i over 100 år. Gillettes innovative barberblade er i dag ikke kun forbeholdt mænd, men bruges i lige så høj grad af kvinder. Gillette barberblade og barbermaskiner fås i en række versioner, herunder Gillette Fusion, Gillette Fusion Power, Gillette Mach3 Turbo og Gillette Venus til kvinder.

Det mener kunderne om GilletteAf Louise Sloth Tilføjet dato: 03-06-2009
Jeg har haft rigtig gode erfaringer med Venus. Det er en effektiv skraber der gør barberingen super tæt. Endvidere ligger skraberen godt i hånden under barberingen. Man går helt sikkert ikke galt i byen med en Venus skraber fra Gillette.

Rating: 5 ud af 5 stjerner! [5 ud af 5 stjerner!]


Af Kristian Kristensen Tilføjet dato: 27-02-2008
Kan kun anbefales: Gillette kunne have købt en F16 jetjager i stedet for at udvikle gillette fusion. Jeg ville have taget jetten, men jeg er glad for at de udviklede skraberen.

Rating: 5 ud af 5 stjerner! [5 ud af 5 stjerner!]


Af Sune Hedetoft Tilføjet dato: 31-07-2011
Har brugt Gillette fusion barberblade siden de kom frem og kan kun anbefale dem. Din barbering bliver 100% glat og holder væsentlig længere end barbering med maskine.

Rating: 5 ud af 5 stjerner! [5 ud af 5 stjerner!]Fri fragt over 200 kr.

Til DAO PakkeShop & med DAO Hjemmelevering

14 dages fortrydelse

14 dages fortrydelsesret fra den dag du modtager varen.

Medlemsbonus

Du opsparer bonus hver gang du handler i shoppen.

Kundeservice

Kontakt os på tlf. +45 7199 9817 eller pr. e-mail info@med24.dk.

Få tilsendt rabatkoder & nyheder!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få adgang til eksklusive rabatkoder, kampagner, produktnyheder og eksperttips til en sund livsstil.