Gillette Fusion

6 Produkt(er)

Gillette Fusion – For en behagelig, sikker og knivskarp barbering

Ønsker du at stå skarpt til enhver lejlighed? Så har Gillette Fusion den høje standard af barbering, du går og drømmer om.

Ethvert barberblad er udstyret med det unikke, sikre, præcisionsdygtige og effektive design, der giver dig en behagelig, topklasse barbering gang på gang. Du kan til enhver tid stole på et trygt og perfekt resultat med Gillette Fusion barberblade.  

Kort om Gillette

Gillette er et af verdens førende og mest anvendte brands til barbering. I mere end 100 år har barbergiganten leveret innovative barberblade til kvinder og mænd i alle aldre, og sikret præcision, selv når det skal gå stærkt.

Du finder Gillette barberblade i flere forskellige serier. Alle produkterne er sikret gennem utallige kvalitetstest, og udstyret med så unikke og brugervenlige designs, at deres produkter er at finde i stort set hvert et hjem.

Foretrækker du en sikker og behagelig barbering, der til enhver tid sidder lige i skabet, kan du derfor roligt og trygt investere i barberblade fra Gillette. 

Derfor bør du vælge Gillette Fusion

Gillette Fusion blade er nøje tilpasset mænds behov for en skånsom, men effektiv barbering. Det lækre og funktionelle design gør dem anvendelige for mænd i alle aldersgrupper, og de sikrer ligeledes et perfekt resultat. Du kan finde barberbladene i forskellige pakninger blandt andet som Gillette Fusion 8 pack eller 4 pack.

Barbering uden medfølgende irritation
Gillette Fusion er en af de sande klassikere fra det velkendte brand. For dens mandlige brugere er en Gillette Fusion 5 barberblade tilnærmelsesvist uundværlig. Det er der selvfølgelig mange gode grunde for.  

Mange vælger denne serie på baggrund af den “knivskarpe” barbering, der med det funktionelle design gøres let som en leg, og hverken volder hudirritation eller besvær.

Barberblade der sikrer præcision
Gillette Fusion er udviklet med 5 blade samt 1 præcisionstrimmer på bagsiden, der sikrer dig en tæt og sikker barbering – selv de vanskelige steder som under næsen. De tætsiddende blade er udviklet således, at skraberen mindsker presset på huden og dermed irritation. Den maksimale komfort opnås ved at hårene ikke hives ud takket været det skarpe finish.   

Gillette Fusion serien er helt ideel for den moderne mand, der ønsker at tage hånd om alle former for styling af skæg eller ansigtshår. 

Gillette Power og Proglide

Du finder flere grene af den mandlige serie – Herunder Gillette Fusion Power Barberblade samt Gillette Fusion Proglide.

Fusion Proglide er blandt andet Gillettes hidtil mest avancerede bladteknologi. Den er udviklet med tyndere og finere blade, samt er Fusion barberhovedet udviklet i et andet design. Den tilhørende skraber er ligeledes omarbejdet for at sikre en mere behagelig og let barbering. 

Køb Gillette Fusion hos Med24.dk

Hos Med24.dk finder du det lækre sortiment af Gillette fusion skraber og barberblade, der kan give enhver mand sin ønskede og vellykkede barbering. Vi tilbyder alle produkterne til skarpe tilbud og gode priser!  

SE OGSÅ: Alle Gillette | Gillette Mach3 | Gillette Venus 

Fri fragt over 349 kr.

Til DAO PakkeShop & med DAO Hjemmelevering

14 dages fortrydelse

14 dages fortrydelsesret fra den dag du modtager varen. (Gælder ikke håndkøbslægemidler)

Medlemsbonus

Du opsparer bonus hver gang du handler i shoppen.

Kundeservice

Kontakt os på tlf. +45 7199 9817 eller pr. e-mail info@med24.dk.

Gør som 300.000 andre!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få adgang til eksklusive rabatkoder, kampagner, produktnyheder og eksperttips til en sund livsstil.