6000 billige online apotek varer - men ikke et online apotek!

Den danske lovgivning gør desværre, at vi endnu ikke må kalde os et online apotek - dette på trods af, at vi sælger flere tusinde apoteksvarer, og at der i vores øjne ikke er forskel på et apotek med online udsalg og det online salg, vi har på vores hjemmeside. Det skulle da lige være, at vi på langt de fleste varer er væsentligt billigere sammenlignet med ethvert online apotek.

 

Vi håber på en liberalisering af apoteksvæsenet i lighed med hvad der er sket i mange andre EU lande, således at vi også må kalde os for online apotek. Det vil gøre det lettere for os at kommunikere vores budskaber. Argumentet om at man får rådgivning på et apotek giver ingen mening i forhold til online salg. Et apotek som sælger online må gerne på hjemmesiden kalde sig for et apotek - uagtet at når folk handler online på hjemmesiden, får de ikke personlig vejledning og rådgivning.

 

Som lovgivningen er i dag, må et apotek via et ”online apotek” f.eks. gerne sælge et glas med 100 stk kodimagnyl. Sådanne store pakninger må kun sælges på et apotek, for at sikre at forbrugeren får den nødvendige rådgivning. Dette er fornuftigt nok - men hvorfor må et apotek sælge 100 stk online via en hjemmeside og sende dem til forbrugere i hele landet? Her følger absolut ingen rådgivning med – blot et par klik og et kortnummer er nødvendigt. Dette er en uigennemtænkt forskelsbehandling, som skaber ulig konkurrence og som på ingen måde sikrer forbrugeren den rådgivning, som loven tiltænker.

 

Dette og andre eksempler viser, at der er kraftigt behov for en evaluering af apotekervæsenet, herunder en liberalisering af markedet.

 

Herefter kan vi forhåbentligt kalde os for et online apotek og kommunikere vores billige priser ud i den rette kontekst.

Fri fragt over 200 kr.

Til DAO PakkeShop & med DAO Hjemmelevering

14 dages fortrydelse

14 dages fortrydelsesret fra den dag du modtager varen.

Medlemsbonus

Du opsparer bonus hver gang du handler i shoppen.

Kundeservice

Kontakt os på tlf. +45 7199 9817 eller pr. e-mail info@med24.dk.

Få tilsendt rabatkoder & nyheder!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få adgang til eksklusive rabatkoder, kampagner, produktnyheder og eksperttips til en sund livsstil.
Kontakt kundeservice
Brug for hjælp?