Ambitionen om at blive et online apotek

Online apotek i Norge - Line og Synne

Den danske lovgivning gør desværre, at vi ikke må kalde os et online apotek - dette på trods af, at vi sælger flere tusinde apoteksvarer. Hos Med24 finder du nemlig et stort udvalg af de kendte mærker fra apoteket, som Faaborg Pharma, La-Roche Posay, Duolac og Decubal

På trods af, at Med24 ikke er et apotek online i Danmark, kan du stadig få relevant rådgivning hos vores uddannede farmakonomer og materialister – de sidder altid klar på telefon og mail til at give dig den bedste rådgivning om vores apotek varer. Du kan møde vores eksperter her: 


Online apotek i Norge

Selvom Med24 ikke er et online apotek i Danmark eller Sverige, så kan vi snart kalde os online apotek i Norge. Hos Med24 er vi kendte for vores store udvalg, hvor kunderne fristes af mere end 18.000 produkter inden for sundhed, skønhed, livsstil, motion, mad og bolig. Nu udvides konceptet yderligere i Norge. 

Online apotek på trapperne

I Norge har online apoteker taget fart, og flere og flere udnytter muligheden for at købe apoteksvarer og medicin online. Udover de store etablerede apotekskæder er der også dukket nogle nye, rene online apoteker op det sidste år. I forbindelse med væksten og investeringen i online apoteker i Norge har Med24 nu også sikret sig en apotekslicens og vil fra begyndelsen af 2022 ikke kun have Nordens største udvalg af produkter inden for sundhed og velvære, men vil også kunne kalde sig et online apotek i Norge. 

Investering i professionel vejledning

Udover et online apotek vil der også være et fysisk Med24 -apotek i Oslo. Online salg vil i første omgang bestå af håndkøbsmedicin online, mens receptpligtig medicin kun kan købes og afhentes på det fysiske apotek i Oslo. 

Med24 vil også fortsat fokusere på sundhedsfaglig viden og vil yderligere styrke sin faglige position i fremtiden ved hjælp af blandt andet farmaceuter, kost- og hudplejeeksperter. 


Har du lyst til at udforske nogle af de apoteksvarer, som vi har på lager hos Med24? Hop ind og find vores store udvalg af håndkøbslægemidler, hvor du bl.a. finder smertestillende, lægemidler til rygestop og meget mere! 

Pil til toppen

Fri fragt over 299 kr.

Til DAO PakkeShop & med DAO Hjemmelevering

14 dages fortrydelse

14 dages fortrydelsesret fra den dag du modtager varen.

Medlemsbonus

Du opsparer bonus hver gang du handler i shoppen.

Kundeservice

Kontakt os på tlf. +45 7199 9817 eller pr. e-mail info@med24.dk.

Få tilsendt rabatkoder & nyheder!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få adgang til eksklusive rabatkoder, kampagner, produktnyheder og eksperttips til en sund livsstil.