NDS Vitaminer

14 Produkt(er)

NDS vitaminer – uden syntetiske eller kemiske ingredienser

Får du nok vitaminer? NDS vitaminer er til dig, der vil have naturlige kosttilskud af høj kvalitet. NDS har et stort sortiment, så du har mulighed for at vælge det kosttilskud, du har behov for. Flere af præparaterne indeholder en kombination af vitaminer og mineraler.

Vitaminer og mineraler er kroppens små hjælpere

Vitaminer og mineraler er vigtige næringsstoffer, som er afgørende for kroppens funktion. Kroppen behøver for eksempel vitaminer til at vedligeholde og opbygge knogler, hud, muskler og slimhinder. Vi får vitaminer og mineraler gennem kosten. Uden dem kan kroppen ikke optage og udnytte maden korrekt. Du kan derfor betragte dem som kroppens små hjælpere. Hvis vi vil være sikre på, at kroppen får den hjælp, den har brug for, er det nødvendigt, at vi spiser en sund og varieret kost – og ved behov supplerer med et vitamin- og mineraltilskud.

13 vitaminer
Vi kender i alt 13 vitaminer: A, B, C, D, E og K. Af B-vitaminer findes der otte forskellige slags. Vitaminerne er inddelt i to grupper: fedtopløselige og vandopløselige vitaminer. De fedtopløselige inkluderer:

  • A-vitamin
  • D-vitamin
  • E-vitamin
  • K-vitamin

Disse vitaminer opløses i fedt under fordøjelsen. Det betyder, at det er godt at spise dem sammen med fedtholdige fødevarer, så man sikrer en optimal optagelse af de fedtopløselige vitaminer. Fedtholdige fødevarer tæller for eksempel fisk, nødder, avocado og ost. Fedtopløselige vitaminer kan lagres i kroppen til senere brug, men det kan de vandopløselige vitaminer ikke. Her er der tale om B- og C-vitamin. De opløses i vand og optages derfor nemt i kroppen for derefter at blive udskilt gennem kropsvæskerne. Vil du vide, hvad de forskellige vitaminer gør godt for, har vores dygtige materialist lavet en udførlig beskrivelse af de 13 vitaminer.

Hvem kan have gavn af et kosttilskud?

Sundhedsstyrelsen anbefaler, at vi spiser sundt og varieret, men det kan være svært for nogle. Derfor kan det være en løsning at supplere med et kosttilskud. Derudover kan vegetarer og veganere, der ikke spiser kød, fisk, æg og mælkeprodukter – eller kun spiser disse fødevarer i et begrænset omfang – have behov for at supplere kosten med A-, D- og B12-vitamin. Børn under to år, gravide og ældre kan have også gavn af at tage et tilskud med D-vitamin.

Har du prøvet?
Multi Total er multivitaminer og mineraler i tabletform. Produktet består af naturlige ingredienser, som effektivt optages i kroppen, og er uden kemiske tilsætningsstoffer.

ImmunoX a Breakthrough er vitaminer og mineraler i pulverform med appelsinsmag fra citrusfrugter. Pulveret blandes med vand og indtages som en drik med det formål at styrke, opbygge og beskytte immunforsvaret

B-Total er et naturligt kompleks af essentielle B-vitaminer, der bidrager til et normalt energistofskifte, mindskelse af træthed og udmattelse og opretholdelse af nervesystemets normale funktion.

Brug for en fast leverandør af kosttilskud, hudpleje og medicin? Med24 har Nordens største udvalg af produkter til et sundt liv. Vi har altid gode priser, hurtig levering og giver dig mulighed for at opnå fri fragt.

Fri fragt over 299 kr.

Til DAO PakkeShop & med DAO Hjemmelevering

14 dages fortrydelse

14 dages fortrydelsesret fra den dag du modtager varen.

Medlemsbonus

Du opsparer bonus hver gang du handler i shoppen.

Kundeservice

Kontakt os på tlf. +45 7199 9817 eller pr. e-mail info@med24.dk.

Få tilsendt rabatkoder & nyheder!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få adgang til eksklusive rabatkoder, kampagner, produktnyheder og eksperttips til en sund livsstil.